Speltips: AIK vs Varbergs BoIS - Plattan i mattan, Brännan?

AIK
Under måndagskvällen ska gruppspelet av svenska cupen 2023 avgöras där ytterligare ett lag ska gå vidare till kvartsfinal. Blir det AIK, Varberg eller Västerås som tar hem gruppsegern? Vi ska ta oss en titt på mötet mellan AIK och Varberg på Skytteholms IP.

Levande spel

2023-03-06 19:00
AIK HT/FT @ 1.83
AIK
Varbergs BoIS


Det blev återigen en lyckad helg med den svenska cupen, åtminstone för egen del. Målspelet under lördagen i mötet mellan Dalkurd och Oskarshamn var klart tidigt i den andra halvleken, en match som slutade 5-2. På söndagen var det dags för Skövde mot Luleå och det blev en halvvinst på handikappspelet efter att Skövde vunnit med 3-1. Under måndagskvällen ska gruppspelet av svenska cupen 2023 avgöras där ytterligare ett lag ska gå vidare till kvartsfinal. Blir det AIK, Varberg eller Västerås som tar hem gruppsegern? Vi ska ta oss en titt på mötet mellan AIK och Varberg på Skytteholms IP.

AIK

Det blev en relativ kort process borta mot Östersund senast efter att man tagit ledningen genom Guidetti i den första halvleken samtidigt som Fischer prickade in två mål i den andra halvleken. En match som det nog inte ska dras för stora växlar kring, Östersund svaga för stunden, men där det fanns mycket positivt att ta med sig. AIK var i en tuff sits inför svenska cupen i och med en svag tabellplacering 2022 och har nu ett läge ikväll där endast en vinst inte räcker för att avancera. Kan man ta hem gruppsegern?

Varbergs BoIS

Jadu, Jocke Pehrson. Är det här säsongen då inte ens din “magi” räcker? Varberg stod för en krampaktig insats hemma mot ett svagt Östersund i den första omgången för att sedan få se sig besegrade redan i den första halvleken mot Västerås. Två svaga insatser mot superettan-motstånd och frågan är om man ska räkna ut Varberg den här säsongen? Nåväl, en försäsong är en försäsong och man har faktiskt möjlighet att avancera ikväll. Kan Varberg studsa tillbaka från insatsen mot VSK senast?

Analys och speltips

Det tar emot att gå hårt initialt på ett AIK-spel men det finns givetvis faktorer som stöttar idéen. AIK var, bortsett från första 15 minuterna mot Västerås på Tele2 Arena relativt bra och skulle rimligtvis vunnit den matchen. Mot Östersund var man desto mer påkopplade och visade att det inte bara finns en bredd i truppen utan även spets som kan leverera. Samarbetet Guidetti - Fischer - Faraj som vi fick se i den andra halvleken viskar om att det kan se bra ut under “Brännan”. Spelet då? Det bygger på att AIK är medvetna om att det behöver göras ett par mål ikväll för att ligga på det säkra. Jag tror att vi får se en liknande match som mot Östersund där Varberg kommer få det tufft från avspark och där AIK dominerar och har ledningen i paus. Det ska vara en synlig skillnad på lagen ikväll, åtminstone om du frågar mig. Spelet blir därför:

AIK HT/FT till oddset 1,83 hos bet365 med 3/5 units.






Levande spel

2023-03-06 19:00
AIK HT/FT @ 1.83
AIK
Varbergs BoIS


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt