Speltips: Degerfors IF vs Skövde AIK - Allt att spela för på Behrn Arena?

Diego Campos
Skövde ska göra den relativt korta resan upp till Degerfors, eller ja Örebro och Behrn Arena för att försöka ta säsongens första poäng. Vi tar en titt.

Levande spel

2023-02-27 18:30
Över 2,75 mål @ 1.83
Degerfors IF
Skövde AIK


Det blev en väldigt trevlig och vinstgivande helg för undertecknad, och er som ryggat, efter de två inläggen under lördag och söndag. Sirius var totalt dominanta hemma mot Dalkurd medans AIK gjorde processen relativt kort borta mot Östersund. Det innebär att inledningen av svenska cupen fortsatt har gröna siffror och vi fortsätter under måndagen. Skövde ska göra den relativt korta resan upp till Degerfors, eller ja Örebro och Behrn Arena för att försöka ta säsongens första poäng. Vi tar en titt.

Degerfors IF

Inomhus borta mot nykomlingen i Ettan Norra, Luleå, blev det 3 inkasserade poäng och 2 gjorda mål framåt. Ett resultat som var i underkant där Degerfors stod för allt i underhållningsväg. Nu väntar en betydligt tuffare match mot Skövde “hemma” på Behrn Arena. En arena man spelat på otaligt många gånger när Stora Vallas gräsmatta inte håller speldugligt skick. Degerfors står, likt många klubbar av denna dignitet, i en “konstig” sits denna säsong. Truppen har fyllts på men man väntar fortfarande på att hitta 1-2 nyckelspelare när alternativen kortas ner ju närmre vi kommer säsongsstart. Kan Degerfors prestera redan ikväll?

Skövde AIK

Det blev inte någon rolig start på tävlingssäsongen 2023 för Skövde när man begav sig ner till Malmö. Förlust med 2-0 och tuffast möjliga motstånd. Frågan som folk och fotbollssverige ställer sig är ändå: kan Skövde överleva tuffa säsong två? Under fjolåret var man en obehaglig upplevelse för många lag i Superettan med sitt fysiska spel, framförallt fasta situationer och långa inkast. Det har försvunnit viktiga namn i just den kategorin men det har fyllts på med spelare som Söderström med en giftig fot på fasta situationer. Kan man störa Degerfors?

Analys och speltips

Det är två gräslag som möts på Behrns, snabba konstgräs under måndagskvällen och det är givetvis inte ett alltför stort fokus på just den aspekten, men visst är det värt att ha med i tanken. Degerfors premiär är svårt att analysera just då man mötte ett lag från Division 1 men det man kan ta med sig är att det, offensivt sett, var relativt imponerande och starkt. För Skövdes del blev det inte några mål framåt men två insläppta. Skövde kommer få det tuffare i år. Lag kommer vara mer förberedda, så förberedd man kan vara åtminstone, men visst kommer man kunna hota framåt. Det kommer rimligtvis inte vara en match som böljar allt för mycket fram och tillbaka, men åtminstone en matchbild som kommer generera målchanser. Jag tror att bägge lagen kommer gå hårt framåt, om man ska kunna hota MFF, och därför väljer jag att spela:

Över 2,75 mål till oddset 1,83 hos bet365 med 3/5 units.






Levande spel

2023-02-27 18:30
Över 2,75 mål @ 1.83
Degerfors IF
Skövde AIK


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt