Speltips: Miami Dolphins studsar tillbaka mot Los Angeles Chargers!

Tagovailoa
Efter en fin streak utan att förlora på fem matcher fick Dolphins vika ner sig mot 49ers förra helgen. Under söndagsnatten ställs laget mot Chargers och jag tror de studsar tillbaka direkt!

Levande spel

2022-12-12 02:20
Miami Dolphins -2.5 @ 1.75
Los Angeles Chargers
Miami Dolphins


Efter en fin streak fick tillslut Dolphins vika ner sig förra helgen, mycket tack vare en blek insats av Tagovailoa, laget kom aldrig upp i nivå och gjorde för många enkla misstag. Bortsett från förlusten har laget spottat upp sig andra halvan av säsongen och jag tror de kommer vara lite för kvicka för Chargers!

Du har väl inte missat att Coolbet erbjuder dig möjligheten att se NFL-matcher direkt på deras hemsida? Har du inte redan ett konto kan du registrera dig här och samtidigt ta del av deras välkomstbonus!

Tua Tagovailoa

Miami gjorde en svag insats mot 49ers förra helgen och lagets quarterback, Tua Tagovailoa såg ovanligt blek ut. Den 24-årige quarterbacken har haft mycket press på sina axlar och ville gärna bevisa sig efter att coachen backat upp honom efter kritik från fans och media. Bortsett från den bleka insatsen senast har dock Tagovailoa varit riktigt bra och visat vägen för Dolphins i många matcher. Alla spelare, även de bästa gör mindre bra insatser ibland, hemligheten är att inte göra två dåliga insatser på rad. En gång är ingen gång och nivån vi sett honom levererar tidigare gör att jag lutar åt att detta vara en parentes snarare än ett trendbrott.

Miami Dolphins - Los Angeles Chargers

Det var inte bara Dolphins som gick förlorande ur förra helgens fight. Los Angeles Chargers torskade med 27-20 mot Las Vegas Raiders där Corey Linsley och Trey Pipkins saknades. Status på de bägge är ännu oklar och de kan komma att finnas med i truppen på matchdag, men även om så är fallet lutar jag Dolphins.

Miami har i mångt och mycket levt på sin offensiv och snabbhet. De har fått kritik för att ha en för svag defensiv något jag håller med om och visst kan laget upplevas som obalanserat och lite framtungt men i min bok är det snäppet bättre än Chargers. Dolphins blev exponerade i förra matchen mot 49ers och när Tagovailoa inte spelar på toppen av sin förmåga får laget det jobbigt. Därför tror jag de snarare gynnas att det är en bortamatch att vänta och fansen kritik inte blir lika påtaglig. I grunden är laget ett av ligans roligaste att titta på och med den speed laget besitter i offensiven tror jag att Chargers helt enkelt inte hänger med.

Slutsats och speltips

Kanske är spelet marginellt utan att veta status på Corey Linsley och Trey Pipkins i Chargers, men jag tror inte att Tagovailoa gör två dåliga matcher på rad. När det är en bortamatch som väntar kan nog pressen minska något. Vi ska inte heller glömma att laget sett heta ut innan förlusten senast, och nog har Mike McDaniel (huvudtränare i Dolphins) vetat vart fokus ska ligga på träningarna. Mitt förtroende går helt enkelt till Dolphins och jag spelar Miami Dolphins -2.5 hos Coolbet!






Levande spel

2022-12-12 02:20
Miami Dolphins -2.5 @ 1.75
Los Angeles Chargers
Miami Dolphins


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt