Speltips: Argentina vs Mexiko - Tar det stopp här, Leo?

Leonel Messi
Vi ska fokusera på mötet mellan Argentina och Mexiko. Ska Messi och co ryka redan i gruppspelet?

Levande spel

2022-11-26 20:00
Över 8,0 hörnor @ 1.85
Argentina
Mexiko


Det är en turnering som flyger högt, men dyker även lågt. Spelet på Nederländerna rak seger såg inledningsvis fint ut men som vi fick se och som vi sett tidigare i turneringen: springer du mer än din motståndare kommer du få med dig resultat. Det är imponerande inställning av underdogsen i denna turneringen samtidigt som det är frustrerande att se toppnationerna vika ner sig på grund av inställning. Nåväl, vi tar ny sats denna lördag. Vi ska fokusera på mötet mellan Argentina och Mexiko. Ska Messi och co ryka redan i gruppspelet?

Argentina

Det är nog ingen som missat den knall som skedde i gruppspelets första omgång och som nog gav störst eko, nämligen Argentinas förlust mot Saudiarabien. En missräkning, som inte hade behövt vara en missräkning ifall domarna gjort sitt jobb korrekt i den första halvleken men ett resultat som ger oss ett smaskigt utgångsläge i gruppen. Argentina såg bra och samspelta ut i den första halvleken som sagt och hade med lite kyla kunnat haft ett 3-0 eller 4-0 med sig in i pausvilan, nu blev det helt tvärtom. Kan Argentina lösa detta?

Mexiko

Jag var nog inte ensam om att imponeras av detta Mexiko. Det är en trupp som på sina håll och kanter är på slutet av sina karriärer samtidigt som det finns spelare som börjat etablera sig på hög nivå på den nordamerikanska kontinenten. Man var illa ute i sekvensen där Ochoa, mannen som alltid dyker upp i dessa turneringar, räddade straffen från Robert Lewandowski och det blev tillslut 0-0 trots att man förtjänade att få med sig mer än så. Det är med andra ord ett utgångsläge som innebär att en vinst ikväll skulle sätta laget och landet i en mycket bra position.

Analys och speltips

Förutsättningarna är rätt så hyfsade och kommer bli ännu tydligare efter att Saudiarabien och Polen har mött varandra klockan 17:00 men det är rätt tydligt: Argentina måste vinna, Mexiko vill ha med sig minst 1 poäng. Lionel Messis sista turnering ska givetvis inte behöva sluta på det här sättet men jag tror att vi kommer få en relativt stängd matchbild till en början från Argentina medans Mexiko kommer spela just som underdogsen spelar inledningsvis den här turneringen. Hög arbetskapacitet och mängder med löpmeter. Det kommer vara svårt att komma till bra avslutslägen men det kommer finnas ytor i ytterkorridorerna att utnyttja, därför tar vi en generös hörnlina:

Över 8,0 hörnor till oddset 1,85 hos bet365 med 3/5 units.






Levande spel

2022-11-26 20:00
Över 8,0 hörnor @ 1.85
Argentina
Mexiko


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt