Speltips: Cincinnati Bengals bygger vidare på den fina formen!

Bengals
Under natten till tisdag spelas det en match i NFL mellan Cleveland Browns och Cincinnati Bengals. Bortalaget får dock klara sig utan sin stjärn-mottagare Ja’Marr Chase, men formen är fin och chansen till seger är ändå stor!

Levande spel

2022-11-01 01:15
Cincinnati Bengals -3 @ 1.85
Cleveland Browns
Cincinnati Bengals


Innan vi hoppar in på matchen mellan Browns och Bengals var det glädjande att se hur helgens bägge spel gick in. Både Dolphins och Packers blev glädjeämnen när de efter sena forceringar lyckades täcka sina respektive linor. Små marginaler men vi landar på rätt sida, Packers +11 och Dolphins -3,5 sitter! Vi kan därmed konstatera att vi fått en bra start på speltipsen!

Du har väl inte missat att Coolbet erbjuder dig möjligheten att se NFL-matcher direkt på deras hemsida? Har du inte redan ett konto kan du registrera dig här och samtidigt ta del av deras välkomstbonus!

Ingen Ja’Marr Chase

Chase ådrog sig en höftskada i förra helgens match mot Atlanta Falcons och beräknas missa åtminstone de fyra kommande matcherna. Mycket av Bengels offensiva spel har kretsat kring Chase som tillsammans med Joe Burrow har en fin dynamik och ständigt utgör ett hot. Med Chase ur bilden några matcher kommer Bengals behöva hitta nya vägar framåt. De kommer istället att få förlita sig mer på Tee Higgins och Tyler Boyd. Bengals lagbygge är dock tillräckligt starkt för att att jag tror att de ska kunna klara sig utan Chase i åtminstone denna match mot ett svagare Cleveland Browns.

Cleveland Browns - Cincinnati Bengals

Bengals har efter en trevande inledning på säsongen fått upp farten och med undantag för en knapp förlust mot Baltimore Ravens har gänget från Cincinnati vunnit fyra av de fem senaste matcherna. Laget är en av conference-favoriterna om än något bakom Chiefs och Bills som är storleken för stora. Men kort och gott är det ett väldigt bra lag som Cincinnati kan mönstra trots Chase frånvaro. I matchen mot Falcons förra helgen stod laget för en väldigt dominerande insats som stärker min tro att de ska klara av att manövrera ut nattens motstånd.

På andra sidan väntar Cleveland Browns, ett lag som Bengals inte lyckats besegra på bortaplan sedan 2017, men här tror jag att de ändrar på det. Cleveland Browns kommer med fyra raka förluster i ryggen inför nattens möte och det är främst defensiven som oroar. Det är ojämna prestationer och laget får förlita sig på Nick Chubb och hans långa rusningar som ofta leder till touchdown. Problemet är att laget tillåter samma sak bakåt och har släppt till 13 touchdown via räder som liknar det Nick Chubb gör i det offensiva. Mot ett lag som Bengals som har fina receivers och fått upp tempot tror jag det kan bli en jobbig match.

Speltips

Trots tappet av Chase tycker jag Bengals är det bättre laget och med en svajig defensiv hos Browns tror jag helt enkelt inte att hemmalaget orkar stå emot. Inför tisdagens enda match faller mitt val således på Cincinnati Bengals -3 till 1.85 hos Coolbet.






Levande spel

2022-11-01 01:15
Cincinnati Bengals -3 @ 1.85
Cleveland Browns
Cincinnati Bengals


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt