Speltips: Liverpool - Ajax: Hörnrikt på Anfield

Trent Arnold
Liverpool i kris tar sig an Ajax i harmoni och detta på Anfield under tisdagskvällen då Champions League rullar vidare med ny runda från gruppspelet. För min del läggs det i denna match fokus på hörnorna då jag förväntar mig en hörnrik match!

Levande spel

2022-09-13 21:00
Över 9,5 hörnor @ 1.70
Liverpool FC
AFC Ajax


Liverpool inledde Champions League-säsongen med en blytung smäll mot Napoli borta och det med 4-1-förlust. Sedan dess har de inte spelat match och detta på grund av att drottning Elizabeth gått bort, vilket resulterade i att helgens ligaspel i England ställdes in.

Ajax däremot är i full gång och som de presterar! Sju raka vinstmatcher är de uppe i sedan säsonegn sparkade igång och de har onekligen en harmoni i laget då de just nu öser in mål. Deras första CL-match spelades hemma mot Rangers och där blev det seger med klara 4-0.

Räkna inte bort gästerna

Liverpool kliver in i denna hemmamatch som favoriter, men jag säger att vi inte ska räkna bort Ajax här. De kommer till spel med en harmoni i laget som är ack så viktig och de möter ett hemmalag som har pressen på sig. Bra läge för Ajax alltså och jag tror helt klart att de är bra nog för att ge Liverpool en bra match här.

Hörnorna i fokus

När Liverpool förlorade mot Napoli borta med 4-1 senast så var det ridå ner tidigt. Napoli hade nämligen 3-0-ledning redan till havltidsvilan, men Liverpool kämpade på bra i alla fall. Ett exempel på detta är att de kom upp i tolv hörnor för egen maskin och det på bortaplan alltså. Nu väntar Ajax hemma och här blir det hörnorna i fokus från min sida.

Analys och speltips

Liverpool kommer jaga en trepoängare här och de kommer jaga en prestation som får dem att få fart på säsongen. Hittills har resultaten inte gått deras väg, men prestationerna har inte alltid varit svaga. Jag tror att de kommer göra allt, allt och precis allt för att få Ajax på fall och samtidgt vill de göra det med bravur, vilket får mig att tro att även denna match kommer dra iväg i hörnstatistiken.

Speltips: Över 9,5 hörnor @ 1.70 hos Unibet.

Bra odds för att vara 9,5-lina tycker jag, eller i alla fall klart godkänt.

@johan_videll på Twitter.






Levande spel

2022-09-13 21:00
Över 9,5 hörnor @ 1.70
Liverpool FC
AFC Ajax


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt