Speltips: Tyskland - Danmark: Målsnålt men chansrikt?

Tyskland firar
Tyskland och Danmark gör EM-premiär under fredagskvällen och detta genom att ställas mot varandra på Brentford Community Stadium. Via Bet Builder hos Expekt hittar jag ett vasst lir enligt mig och detta tycker jag att ni bör ta rygg på!

Levande spel

2022-07-08 21:00
Över 7,5 hörnor + under 3,5 mål @ 1.70
Tyskland
Danmark


Danmark och Tyskland har i denna grupp B sällskap av Finland och Spanien. Den sistnämnda nationen är en av de stora guldfavoriterna inför mästerskapet och här ska det bli intressant att se om det blir Tyskland eller Danmark som gör dem följe till slutspelet, för det mesta talar för att det blir dessa tre nationer som gör upp om de två slutspelsplataser som står på spel.

Vad kan vi förvänta oss av tyskorna?

Känslan inför avspark i detta EM på de brittiska öarna är att tyskorna är svårplacerade. De kan bli fågel och gå riktigt långt för det är inget dåligt fotbollsland, men de kan också bli fisk och då går det käpprätt åt h-vete (ursäkta språket).

Känslan inför avspark i denna premiärmatch är att tyskorna är piskade att få till ett bra resultat mot Danmark. Finland som förväntas bli gruppens slagpåse inleder nämligen mot Spanien och sköter sig favoriten där så är det ack så viktigt för både Tyskland och Danmark att inte lämna den här matchen med förlust.

Danmark kan bli en riktigt trevlig överraskning

Danmark är inte uppsnackade som någon guldfavorit inför detta mästerskap. De nämns dock som en utmanare där även Sverige letar sig in och om danskorna får saker och ting att stämma under dessa intensiva veckor med tuffa matcher så kan de bli en riktig trevlig överraskning.

I laget finns målsprutan Pernille Harder och denna lirare får tyskorna verkligen hålla ögonen på. Hon har nämligen smällt till med 67 fullträffar på 131 landskamper och det är sannerligen inget svagt facit av 30-åringen som numera huserar i Chelsea.

Analys och speltips

Min idé inför avspark på Brentford Community Stadium? Detta är en öppningsmatch i EM där bägge lagen såklart gärna vinner, men min idé och teori är att båda lagen absolut inte vill förlora någon poäng här och därför inbillar jag mig en relativt målsnål match, men för den delen inte chansfattig.

Jag snickrar ihop följande lir:

Över 7,5 hörnor + under 3,5 mål @ 1.70 hos Expekt.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.






Levande spel

2022-07-08 21:00
Över 7,5 hörnor + under 3,5 mål @ 1.70
Tyskland
Danmark


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt