Speltips: EM 2021: Nederländerna vs Tjeckien - Fartfyllt möte att vänta?

Memphis Depay
Kan matchen kl 18 bli roligare än den kl 21 mellan Portugal och Belgien? Mycket möjligt.
Nederländerna vinst (Spelstopp 2021-06-27 17:59) @ 1.70



Det danska landslaget höll för favoritskapet och slutsiffrorna blev tillslut 4-0 i Amsterdam. Det raka spelet på dansk seger kändes vid släppet av startelvor en aning snopet då varken Wass eller Poulsen fanns med. Kul med en bra start på mästerskapets slutspel, vi fortsätter under söndagen med matchen mellan Nederländerna och Tjeckien.

Nederländerna

Jag får börja med att erkänna, Nederländernas lagbygge med Frank De Boer vid rodret såg bättre ut än vad jag trodde i gruppspelet. Visst, det fanns en kort kollaps mot Ukraina i premiären men efter det var det trygga resultat. Motståndet var inte av den högsta kalibern och det är inte heller det i åttondelsfinalen men visst ska Nederländerna och denna generation kunna nå en höjd nu för att peaka i nästa turnering? Mittfältet med Frenkie De Jong, Wijnaldum och anfallare som Depay har varit imponerade och sådär “holländskt” som det ska vara. Kan man dominera matchbilden i en slutspelsmatch?

Tjeckien

Det är en intressant tjeckisk trupp som deltar i sommaren mästerskap. Mycket kan man nog tacka den inhemska ligans utveckling där lag som Sparta Prag tagit kliv och avancerat i de europeiska tävlingarna. Soucek och Coufal i West Ham och Shick i Leverkusen är bevis på att man fått ut toppspelare i de europeiska toppligorna. I gruppen med England, Kroatien och Skottland så gjorde man absolut inte bort sig. 1-1 mot Kroatien var välförtjänt, 1-0 förlusten mot England kunde lika gärna ha resulterat i en poäng och 2-0 vinsten mot Skottland i premiären var en svängig historia som kunde gått åt vilket håll som helst. Nu står man här i en åttondelsfinal som tydlig underdog. Skrälläge?

Analys och speltips

Nederländerna är givetvis stor favorit på förhand att gå vidare från detta möte. Truppen är bättre, förutsättningarna likaså men framförallt så har De Boer fått sitt landslag att spela en fotboll som är övertygande. Med offensiva “wing-backs” och ett bolltryggt mittfält har man inte några som helst problem att äga bollinnehavet, även om man rent statistiskt är som bäst på kontringsspelet.

Jag tror att Skottland kommer gå ut till den här matchen med samma inställning som man hade i gruppspelet, nämligen att spela sitt spel och sätta en hög press. Det kommer kunna störa Nederländernas bollinnehav på offensiv planhalva men det kommer också resultera i en hel del omställningar och målchanser. Jag tror det här blir en fartfylld match som nog kommer vara betydligt mer underhållande än den hypeade matchen klockan 21 mellan Portugal och Belgien. Raka ettan kommer spelas här med den motiveringen, ett spel som kan kännas tråkigt och relativt lågt oddsmässigt men givet till oddset hos LeoVegas.

Nederländerna vinst till oddset 1,70 spelas med 3/5 units.






Nederländerna vinst (Spelstopp 2021-06-27 17:59) @ 1.70



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt