Speltips: EM 2021: Ukraina vs Nordmakedonien - Tydligt kommando från Yarmolenko och co?

Andriy Yarmolenko
Klarar Ukraina av att ta andraplatsen i gruppen?
Ukraina vinst (Spelstopp 2021-06-17 14:59) @ 1.72



Det blev inte en vinststreak för bloggspelen efter att Turkiet uppträtt på samma sätt i Baku och mot Wales som man gjorde mot Italien nere i Rom. Vi kan mer eller mindre vinka att turkarna och inse att det var ett lag som hade förväntningar på sig, men där man inte klarade av att leva upp till dessa. Vi vänder blad och tar oss an matchen 15:00, den mellan Ukraina och Nordmakedonien.

Ukraina

Turneringens match så här långt? Jo, det är nog den mellan Ukraina och Nederländerna. 3-2 blev det tillslut efter att Ukraina hämtade upp ett 0-2 underläge i den andra halvleken, för att sedan inte orka hålla tillbaka. Yarmolenko stod enligt mig för omgångens mål och visst måste spelarna i det Ukrainska landslaget slagit någon form av rekord sett till antalet klackar? Det var ett fröjdigt lag som klarade av att skapa en hel del målchanser. Kan man studsa tillbaka och ta tre poäng idag?

Nordmakedonien

Lite likt dagens motståndare så fick nog gemene man en betydligt bättre bild över Nordmakedonien. Känslor, kamp och framförallt en högsta nivå som var bättre än vad fotbollspubliken trodde. Goran Pandev blev nationens första EM-målskytt när han gjorde 1-1 i den första halvleken. Tråkigt slut blev det då Österrike tillslut hittade nätade två gånger i slutet av den andra halvleken. Men jag tror många blev positivt överraskade av Nordmakedonien och bolltrillarna Bardhi och Elmas. Kan man chocka Ukraina?

Analys och speltips

Det är två lag med 0 poäng som möts här i den andra omgången. Inte något som chockar alls, då man var tydliga underdogs på förhand. För den som följt mina bloggspel under EM och inför vet att jag håller Ukraina som favorit att nå andraplatsen här i gruppen, något man har god chans att göra. Det krävs då att man tar 3 poäng i eftermiddag, något som inte känns helt omöjligt. För bägge lagen har premiärnerverna försvunnit och jag tror Ukraina känner sig mest snopna av de två lagen. Kvaliteten finns där, kan man orka spela sitt eget spel i 90 minuter?

Jag tror Ukraina vinner den här matchen. Nordmakedonien var en positiv fläkt i omgång 1, absolut. Men det går inte att komma ifrån att Ukraina ska vara bättre än Österrike och får vi en liknande matchbild i denna match så kommer Ukraina ha större kapacitet att göra mål tidigare. Finns det risk för att Nordmakedonien får “lite hybris”? Man överlevde premiären på ett starkt sätt och kommer nu in till den här matchen med tvång på att ta poäng för att kunna gå vidare. Jag väljer iallafall att investera i:

Ukraina att vinna till oddset 1,72 hos LeoVegas med 3/5 units.






Ukraina vinst (Spelstopp 2021-06-17 14:59) @ 1.72



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt