Speltips: Wi-Fi problemet löst i Skottland!

Bundesliga är i skrivande stund igång igen. Håland har återigen gjort mål och allt känns något bättre. Låt detta vara starten av sportens återkomst in i tv-rutan! När dagens tyska matcher har tagit slut och pulsen gått ned, så har vi ännu en dartkväll att se framemot. Den 30e gruppen ska ikväll spelas och det är en väldigt väldigt bra grupp!

Grupp, 30

Gary Anderson (Världsranking, 9)

Dimitri van den Bergh (VR, 28)

Kim Huybrechts (VR, 36)

Dirk van Duijvenbode (VR, 77)

.

Gary Anderson

Efter många om och men så blev det klart att Gary Anderson skulle delta. Efter att han först tackade nej, så blev han överröst med erbjudanden från internetleverantörer. Gary nappade på detta och ska nu ha ett nätverk som är mer än redo för kvällens bataljer!

Gary är rankad som världens nionde bäste spelare av den enkla anledningen att han tävlar så lite och har gjort det senaste åren. Han har slopat europatouren och inte heller spelat alla event på protouren. Dessutom har hans rygg satt stopp för honom under ett gäng månader. Är Gary skadefri så är han i mina ögon världens näst bäste spelare i världen bakom Van Gerwen. En levande legend med två världsmästartitlar bakom sig.

Allt handlar väl egentligen om Garys inställning ikväll. Men då han verkligen ansträngt sig för att vara med i denna tävling så tror jag han ger det ett ärligt försök. Jag är inte särskilt orolig för att Gary inte ska ha lagt ned så mycket träning den senaste tiden, för det gör han nämligen inte vanligtvis heller. Gary bör vinna gruppen och kasta mängder med 180s ikväll.

.

Dimitri van den Bergh

Jag trodde när Van den Bergh spelade för en vecka sedan, att han stod någonstans i Belgien. Nej då, så var inte fallet. Han hade tydligen flyttat in hemma hos världsmästaren Peter Wright och håller till där bland alla djur som Wright har på sin lilla farm.

Van den Bergh kastade riktigt bra sist och hade ett snitt över kvällen på runt 95, men det borde varit högre. Van den Bergh skulle ha vunnit gruppen sist, han var överlägsen Rob Cross i hela matchen. Men han kunde inte träffa sina dubblar och fick stryk med 5-4. Fortsätter han kasta så höga scores som han gjorde sist så kommer han vara med och hota ikväll.

Tycker det mesta talar för att Van den Bergh ser lika bra ut ikväll som sist då han bor med Peter Wright och det finns en liten stuga på gården som är helt designad för att kasta pil i.

.

Kim Huybrechts

Huybrechts stod för två rätt svaga insatser sist innan han avslutade gruppen med att registrera ett average. Jag hade på känn innan att Huybrechts inte skulle trivas i denna miljö då han gillar man mot man och kunna få irritera varandra. Det får han inte möjlighet till här och han får försöka ”pumpa upp” sig själv på något annat sätt vilket inte alltid är det lättaste.

.

Dirk van Duijvenbode

Van Duijvenbode som har sett så bra ut i inledningen av 2020 stod för en riktig plump när han var involverad i gruppen som vår svenske Daniel Larsson vann. Van Duijvenbode mosade in 180s likt han gjort tidigare under året, men något mer än så var det inte. Ett average strax över 85 är inget att jubla över, och står han för något liknande i denna tuffa grupp ikväll, så blir det en svettig resa.

.

Speltips:

Dimitri van den Bergh (vs Kim Huybrechts) till 1,67 hos Unibet

I detta belgiska derby har jag den yngre spelaren som rätt stor favorit. Han har verkligen gått om Huybrechts dom senaste åren och blivit landets bäste spelare. Van den Bergh gör inte mycket annat än att kastar pil under denna lockdown i England och är fullt redo för detta.

.

Van Duijvenbode flest 180s (vs Kim Huybrechts) till 2,05 hos bet365

Van Duijvenbode har verkligen varit på humör att kasta många 180s på den senare tiden. Huybrechts å andra sidan kastar in alls lika många. Detta i mitt tycke för att han kastar något för tjocka pilar som tar upp för stor del av trippel 20 kudden. Van Duijvenbode klar favorit i denna kategori och jag ser han vinna denna match vid 60% av tillfällena.

.

Högsta Checkout (Anderson-Van den Bergh) till 1,85 hos Unibet

Detta förmodar jag blir gruppfinalen, och jag förväntar mig att den blir bra. Om inte Gary är på en astronomisk nivå som han ibland kan vara, så bör denna match gå ett gäng legs. Det kommer krävas hög procent på dubblarna för att vinna denna match. Tror det sipprar in en eller två höga checkouts i denna match.

.

Över 3,5 180s (Van den Bergh-Van Duijvenbode) till 1,80 hos Bet365

Två spelare som är väldigt duktiga på att kasta 180s. Statistiskt bör det inte vara några problem att dom löser denna lina. Dom verkar inte ha några problem med att kasta 180s hemma heller då dom tillsammans kastade 16 stycken på tre matcher förra gången dom deltog. Alltså precis över fem per match. Den här linan ska dom lösa.

.

//Axel Andersson

//@MrXet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.7
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.