Speltips: Samhällshjälten Keegan Brown!

Man VS Woman

Den elfte speldagen i ”PDC Hometour” blev en smärtsam sådan för undertecknad. Simon Whitlock som jag trodde skulle gå och vinna gruppen utan större problem, kom till slut sist i gruppen. Whitlock hade väldigt svårt på den yttre ringen under kvällen och missade gång efter annan. Han hade cirka 30% på sina checkouts för kvällen, och då får du svårt att vinna matcher.

Det finns inget annat att göra än att ta nya tag dock. Vi ska nu ta oss en titt på en väldigt intressant grupp, av flertalet anledningar. Vi har två spelare som tidigare vunnit en juniorvm-titel var i denna grupp. Vi har även en spelare som under denna lockdown som hoppat in och hjälpt till i vården. Läs vidare för att få alla förutsättningar för en väldigt spännande grupp!

Grupp, 12

Max Hopp (Världsranking, 23)

Keegan Brown (VR, 30)

Conan Whitehead (VR, 75)

Mike De Decker (VR, 99)

.

Max Hopp

Trots att det känts som han varit med i en evighet, så är han fortfarande bara 23 år ung Max Hopp. Redan 2012 gjorde han sin debut i världsmästerskapen och vi fick se en glimt av vad som skulle visa sig bli en superstjärna i Tyskland! Det är väldigt svårt för oss att förstå, men han är lika stor som visa fotbollsspelare i Tyskland och det finns till och med folk som tatuerat in honom på sin kropp.

2015 vann Max Hopp junior-VM, en titel han var stor favorit till att plocka hem. Framgångarna har dock inte flödat som man trodde dom skulle göra för Max. 2018 vann han ett event på Europatouren i Tyskland som är hans största skalp i karriären än så länge. 2018 vann han även ett event på Protouren, men efter det har det varit tomt med troféer i prisskåpet.

Det finns en jättepotential i Max, en potential som jag tror en dag kommer visa sig. Men hittills har han svårt att mäta sig med dom stora. Han har inte heller riktigt stabiliteten för de stora titlarna än då han då och då kan dippa ned en nivå vilket man inte har råd med.

Max Hopp är gruppens bäste spelare helt klart. Men se upp för att backa honom idag. Han har kämpat med körtelfeber och inte spelat allt för mycket 2020. När han väl spelat har det en bit under hans normala nivå.

.

Keegan Brown

Keegan Brown är inte bara dartspelare just nu. Han jobbar just nu i ett labb som tar blodprover. Brown som är utbildad säger klokt att han behövs bra mycket mer i samhället än vid darttavlan just nu och har därför valt att hoppa in och hjälpa till så gott han bara kan. Underbart av 27-åriga Keegan!

Året innan Max Hopp såg till att vinna sin juniorvm-titel, så såg Keegan Brown till att plocka sin. Att han sen bara har en titel på touren förvånar mig. Keegan är spelare med väldigt hög högstanivå. När han vann sin titel på Protouren slog han Adrian Lewis i finalen med ett average av 111. Det var inte heller någon slump, han har fortsatt kasta höga snitt flertalet gånger.

Han har under året hållit ett snitt runt 94 vilket är väldigt bra. Under den enda majorn som spelats i år, UK Open, så kastade han ett average på 98 i sin förlustmatch mot Daryl Gurney i första omgången. Keegan har sett väldigt bra ut i år. Nu har han dock inte sett så mycket av darttavlan på ett tag, och det ska bli spännande att se hur han tar det.

.

Conan Whitehead

Conan Whitehead är en av alla dessa spelare som man inte riktigt vet hur man ska hantera. Det handlar lite om vilken sida han vaknar på. Han kan mosa in 180s och kasta ett average runt 100, eller så kan han ha en väldigt kall dag och ligga runt 75-80.

Dom sämre prestationerna kommer dock oftare än dom bättre och jag håller honom som den sämste spelaren i gruppen om alla håller sig till sin standardnivå. Detta året har han inte lyckats upprepa ett 90+ average flertalet matcher på rad särskilt många grupper. Han kan nog sprattla till en match ikväll, men han vinner då inte gruppen.

.

Mike De Decker

De Decker är en av många belgare som kryper fram och börjar bli duktiga. Det räcker med att se hans kaststil så förstår man att han är en väldigt stadig spelare. Hans rörelse är väldigt simpel och det kastas väldigt sällan en pil långt ifrån målet. Han kastar väldigt sällan ett average under 85. Det som krävs för att ta ett steg till är att öka sin högstanivå.

De Decker har varit väldigt fin under 2020, utan att få allt för många resultat med sig. Rob Cross, Michael van Gerwen, Mensur Suljovic och Nathan Aspinall är några av spelarna han lottats mot i år. Då hjälper det sällan att han är stabil och kastar ett average runt 90-95. Toppspelarna har en växel extra mot sådant.

Fortsätter han gneta på De Decker kommer han med all säkerhet ta stora steg på rankingen. Han är en ”dark horse” att vinna denna grupp trots sin ranking!

.

Speltips:

Keegan Brown att vinna gruppen till 3,40 hos bet365

Kan inte motstå att ta detta spel. Trots att han inte kastat så mycket den senaste tiden så har han varit klart bäst i gruppen detta år. Ett riktigt smaskigt odds jag bara måste prova.

.

Mike De Decker flest 180s (vs Max Hopp) till 2,50 hos Unibet

Här har vi ett jätteodds på en spelare som mosat in 180s i år. Detta mot en Max Hopp som inte alls hittat in med många alls. Han har dessutom kämpat med sin körtelfeber och inte varit sig själv. Oddsen baseras mycket på namnen och De Decker ska vara favorit i denna 180-match utan snack som läget är idag.

.

Keegan Brown (vs Max Hopp) till 2,10 hos Bet365

Jag tycker dessa spelare är väldigt, väldigt jämna och svåra att skilja åt. Max har haft sina problem med sjukdom och svag form medan Keegan jobbat hårt senaste veckorna och inte kastat allt för mycket. Tycker dock 2,10 på Keegan är för högt för att avstå.

.

Över 3,5 180s (Keegan Brown-Mike De Decker) till 2,10 hos Bet365

Det här är två spelare som verkligen gillar att kasta 180s. Deras väldigt simpla rörelse ger dom flertalet chanser per leg. Mike De Decker har kastat en 180 var tredje leg under året, och Keegan är inte allt för långt efter i den statstiken. Detta kan mycket väl bli kvällens match. 180-linan för låg hos mig och vi hugger direkt!

.

//Axel Andersson

//@MrXet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.