Speltips: Spansk trimuf i Mexiko?

Vi fick en spännande start på månaden igår. Christopher Eubanks att vinna i raka set kände jag mig väldigt komfortabel med när jag skickade ut igår. Jag kände mig ännu mer komfortabel när han var set och break upp, plus att hans motståndare tog en medical timeout. Där tog det dock slut. Eubanks gjorde som han kan göra ibland, sprida bollarna över hela kontinenten och lyckades såklart inte vinna i raka set. Han vann dock matchen, vilket han inte alls var värd som han spelade. Det var igår, nya tag idag!

Jag håller mig kvar i Monterrey för dagens bloggspel. Jag fattar inte särskilt mycket när jag ser oddsen i matchen jag snart ska skriva om. Tycker att ena spelaren ska vara bra mycket större favorit än han är. Häng med och läs nedan om vem det är!

Pablo Andújar:

Riktigt kul att se spanjoren på touren igen fullt ut. Han fick ett par säsonger förstörda med en krånglade armbåge. Han har behövt operera denna flertalet gånger vilket givetvis har satt käppar i hjulen för hans tennis. Andujar har tagit fyra ATP-titlar under karriären och är en väldigt kapabel spelare. Framförallt på grus som är hans favoritunderlag. På gruset förra året under sin comeback blev det tre titlar på Challengertouren.

Nog kan han spela på hardcourt också trots att han undviker det så gott han kan. Under förra årets US Open tog han sig till åttondelsfinal efter att slagit Kyle Edmund, Lorenzo Sonego och Alexander Bublik. Tre väldigt duktiga spelare på hardcourt. Det tog sedan stopp på Gael Monfils.

Detta blir årets första försök på Challengertouren denna säsong för Andujar. Han har hållit sig på ATP-touren hittills i år, och har där haft det rätt tufft. Han kommer nu senast från Acapulco där han fick lotten att möta Nadal i första omgången. 6-3, 6-2 skrevs siffrorna till, men trots det hängde han på bra Andujar och var absolut ingen munsbit som många kan bli för Nadal. Rankad som nummer 54 i världen just nu. En fullt rättvis ranking i min värld.

Donald Young:

Här snackar vi om en karriär som stadigt har gått nedåt. Efter att en gång i tiden varit rankad som nummer 38 i världen är han nu nere på plats 309. I ärlighetens namn är han inte särskilt mycket bättre än det heller. Senaste året Donald Young var en fara för någon var 2013 när han vann tre titlar på Challengertouren och spelade fin tennis. Sedan dess har det varit titelfritt för amerikanen.

I början av förra året såg han ut att vara någorlunda på g när han tog sig fram till några semifinaler och såg ut som en tennisspelare igen. Sedan rasade det ihop och han åkte ut i första omgång efter första omgång. Just här i Monterrey var hans senaste bra resultat, och han har viktiga poäng att försvara i veckan för att inte falla ännu längre ned på rankingen.

Young har blivit en maskin på att göra dubbelfel nuförtiden. Han sprutar ut dom. Dessutom har han inte trycket och grundslagen längre för att slå ut spelare. Nu låter jag hård här mot Young, men jag tycker han är riktigt dålig just nu. Han har inte mycket som kan hota sina motståndare. Han kan slå sin toppade forehand med sin vänsterarm och hoppas på misstag men annars är det inte mycket.

Speltips:

Tycker inte det finns så mycket till analys att göra här. Dom spelar i helt olika viktklasser i min värld. Bolagen ser ut att bestämt sig för att Andujar bara kan spela på grus och det tackar vi för, med tanke på att så inte är fallet. Räknar med att Andujar håller ett högt tempo inatt och spelar ut Young efter noter.

Match: Pablo Andujar-Donald Young

Speltips: Pablo Andjuar

Odds: 1,68

Bookie: Coolbet

Spelstopp: 03:30

//Axel Andersson

//@MrXet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt