Speltips: Fint överspel från Kanada!

Fint överspel från Kanada!

Gårdagens blogginlägg kring storservarna Opelka och Raonic regnade bort och har blivit framflyttat till idag. På tal om framflyttat så har dagens final i Challengern i Bergamo blivit uppskjuten på grund av inget mindre än coronaviruset. Spännande att se hur man ser till att slutföra den turneringen.

Imorgon drar en ny tennisvecka igång och Leo Borg har på något underligt sätt fått ännu ett wildcard till en Challenger. Han har en bra bit upp till nivån och jag tror det mer är en smäll för självförtroendet än en bra erfarenhet för 16 åringen. Ernests Gulbis är motståndaren denna vecka. En spelare som är en av dom bättre på challengertouren, och det blir en jobbig match för Leo.

Men innan förra veckan tar vid ska vi slutföra denna! Vi har ett gäng finaler att se framemot under eftermiddagen. Jag riktar in mig på den i Kanada och Drumondville!

Arthur Rinderknech:

Hyfsat självförtroende på fransmannen just nu. Han började säsongen med att vinna en Challenger i Rennes. Sen fick han en reaktion som det allra flesta får efter en titel och åkte ut tidigt i två turneringar. Nu är han framme i final igen i Kanada, och han vann dessutom dubbeltiteln under gårdagen.

Under denna vecka har han tagit ett gäng fina skalper. Segrar mot spelare som Michael Mmoh, Yusuke Watanuki och Christopher O’Connell. Tre segrar där han var nederlagstippad. En stor anledning till framgångarna denna vecka är hur stabil han är i sina egna servgem. De senaste två matcherna har han gått obruten genom. Vilket är otroligt starkt mot spelare som Watanuki och O’Connell som är duktiga på att returnera.

Om Rinderknech fortsätter hålla upp nivån han gör nu, så är det inte omöjligt att han kan få smaka på lite ATP-spel senare genom säsongen. Han har en väldigt bra serv, ett stabilt grundspel, och rör sig även väldigt bra för sin storlek. Han är 1,96 cm lång och utnyttjar det på allra bästa sätt.

Maxime Cressy:

Amerikanen Cressy är snäppet längre än Fransmannen. Han mäter 201 cm över backen. Han rör sig och försvarar inte lika bra, men det spelar mindre roll. Cressy är nog den aggressivaste spelaren på hela touren. Han har en gameplan vem han än möter, och det är att rusa fram på nätet och döda bollen så fort det bara går.

Hans gameplan är väldigt givande, i alla fall i sina egna servgem. Han har en hästspark till serv, som han sedan följer upp med en volley som håller hög klass. På underlag som detta i Kanada så är han väldigt svårbruten. Just denna vecka har han faktiskt inte blivit bruten en enda gång på fyra matcher. Han servar väldigt, väldig bra. Detta leder också till att han sätter press på motståndarna att hålla serv, vilket inte är lätt då Cressy även där försöker rusa på nät vid varje litet tillfälle.

Speltips:

Detta kommer bli en tight match mellan två väldigt duktiga servare. Den som börjar läsa den andres serv fortast lär bli den som vinner den här matchen. Viktigt för Rinderknech blir också att inte bli stressad av alla Cressys nätattacker. Här kan han ha nytta av han vunnit dubbeltiteln i veckan och lär ha självförtroendet att passera spelare framme på nät.

Jag tror att breakbollarna kommer skinna med sin frånvaro, och framförallt i första set när båda spelarna är pigga i servarmen. Cressy är ingen genial returnerare och kommer få svårt att bryta Rinderknech. Rinderknech kommer få svårt att bryta Cressy då han aldrig mött han förut och har nog inget aning riktigt hur han ska ta sig an matchen.

Det luktar tiebreak över första setet. bet365 har inte vågat släppa några spel än. Men Unibet är helt snett ute med Ö9,5 gem i första set till 1,63. Så det hugger vi fort!

Match: Arthur Rinderknech-Maxime Cressy

Speltips: Över 9,5 gem i första set

Odds: 1,63

Bookie: Unibet

Spelstopp: 19:00

//Axel Andersson

//@MrXet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt