Speltips: MIL Bucks @ MIN Timberwolves - En av ligans bästa

Toronto Raptors v Milwaukee Bucks

Milwaukee Bucks

Milwaukee Bucks är en av ligans allra bästa på att täcka sin lina. Man vann förra året mot T-Wolves med 21 poäng i snitt och laget är riktigt bra både hemma och borta. Bucks har startat säsongen 4-2 och dessa två förluster har kommit efter att man tappat ledningar, detta stoppade man mot Raptors senast då det blev onödigt dramatiskt mot slutet. I denna matchup är jag inte orolig för att Timberwolves ska komma tillbaka i matchen men det finns ändå i bakhuvudet att man slappnar av lite för mycket ibland. Milwaukee är ett lag som mördar i paint och det är inte underligt med en spelare som Giannis, man bör utnyttja honom så mycket som detgår i natt med och med honom i pick and rolls både som bollhanterar och roll då han kommer beast and feast mot ett lag som inte riktigt håller tätt under korgen. Bucks har ett explosivt anfall och man har en utpräglad stil under Budenholtzer nu, alla kan skjuta treor och laget och ingen är blyg med att ta dem medans T-Wolves är näst sist efter Rockets med att släppa dessa trepoängsskott. Det är en bra matchup överlag för Bucks då Wolves är något mediokra med att försvara sig i paint samt från tre och det är där fokus finns från Milwaukees sida. Bucks har också ett bra försvar men man måste förbättra poängen man släpper in på kontringar, laget ligger i botten av denna kategori då man släpper in 2.4 poäng per kontring man får emot sig och det är bara Pelicans som är sämre vilket är talande i hur dåliga Bucks är i denna aspekt.

Milwaukee har som sagt en bra matchup mot Wolves, Middleton, Giannis och Lopez kommer vara i fokus som alltid men Eric Bledsoe bör kunna kliva fram han med när han möter Jeff Teague en av ligans sämre spelare på att hålla sina motståndare till en acceptabel nivå poängmässigt. Bledsoe har varit något under isen här i inledning och förhoppningsvis kan han kliva fram inatt med 15 poäng+.

Milwaukee drar ut på roadtrip på västkusten i och med den här matchen mot T-Wolves och efter det blir det ett hett möte med Kawhi och Clippers, man vill helst börja denna lilla resa på allra bästa sätt.

Minnesota Timberwolves

Timberwolves utan Karl Anthony Towns mot en av ligans bästa lag, det kommer bli oerhört tufft. Laget är mediokra överlag både framåt och bakåt och jag tror inte man kommer kunna hänga med i Bucks tempo när explotionen av trepoängare börjar regna över dem. Men man kan aldrig räkna bort ett NBA lag oavsett hur bra eller dåliga de är, Wolves vann senast mot Wizards ganska komfortabelt och man visade att man kunna vinna utan KAT men detta var mot Washington Wizards ett lag som egentligen bara har en spelare, Bradley Beal. Men Wolves gjorde det helt okej i vilket fall, Giorgui Dieng stod redo och beredd när hans namn ropades ut för att starta istället för KAT och han tog chansen, 18 poäng 11 returer och 3 blockar på 24 minuter visar att han var en stor del i vinsten. Någon som måste ha en jättematch för Wolves är Andrew Wiggins, men han har en matchup med Middleton som är en ganska bra försvarare och Wiggins är en ojämn spelare som bäst. Som sagt så kommer inte Wolves att få det lätt i natt men man ska alltid vara försiktig med hemma underdogs och 6 är ett något högt handikapp.

Med KAT i lineup hade jag varit mer orolig för att Bucks inte kommer klara linan men utan honom har man åkt på en riktig smäll i offensiven, även om man har kapabla spelare i Minny så tror jag inte riktigt man kommer kunna hålla sig uppe mot detta råstarka Milwaukeelag. Dieng är duktig på att skydda paint men han är för långsam om Giannis kommer i full fart, Wiggins och nyss nämnde Teague är otroligt dåliga försvarsspelare, Robert Covington är typ den ende som kan hålla sin gubbe hyfsat bra och det är bara för lite på ett elitlag. Försvaret kommer att svika Wolves men kan man hålla sig uppe genom sitt anfall? Det får vi se, om Wiggins och eventuellt Teague kan go off och göra 30-35 poäng kan man kanske hålla sig tätt.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.