Speltips: CHI Bulls @ NY Knicks - Ojämna lag

Chicago Bulls v Charlotte Hornets

Chicago Bulls

Bulls är lite upp och ned som lag överlag, man kan spela ganska bra ena matchen och sen dippa rejält i nästa, visst det var en b2b mot Raptors men jag tänker på matchen mot Hornets då LaVine bland annat inte hade en jättematch och de kunde ha vunnit med hans hjälp, mot Memphis vann man men inte så övertygande som resultatet visar då LaVine och rookie Coby White hade en monster match.

Bulls har rest ganska mycket på senaste tiden även om man hade ett hemmastopp i Chicago i mötet med Raptors. Jag tror att mycket av det kommer visa sig i natt mot NY Knicks. Bulls har rest hela landet från öst till väst i förra veckan och det kommer ha inverkan mot ett hyfsat försvar i Knicks som kommer få tillbaka Mitchell Robinson som är en viktig bit i försvarspelet. Bulls har varit ojämna i anfallsspelet, men man är ett ungt lag och det kan förväntas, jag tror att man kommer vara ganska trötta i benen efter allt resande samt att man tappa lite självförtroende efter Raptors blowout. Tempot kommer vara lägre än vad totalen ger sken av och båda lagen är i botten i att göra poäng.

Chicago har bra offensiva spelare i LaVine, Markkanen och White men resten av laget har inte riktigt fått till det än. Bänken är fattig utanför White som skjutit statsen upp lite om man tittar på bänkpoängen efter Memphis matchen. Kris Dunn, Archidiacano, Young ingen av dessa har visat något speciellt framåt i inledning av säsongen.

New York Knicks

RJ Barrett, rookien från Duke, ser onekligen bra ut, han får många playcalls till sig och han visar att han kan vara någon att lita på om han får utvecklas redan nu. Jag gillar att han inte är blyg med att ta för sig, detta är hans lag och det kommer vara det i alla fall till 2021 så får vi se vad om någon stjärna kommer till NYK. Knicks har sett ut som Knicks brukar göra, lite sämre defensivt och man har det lite tungt framåt även om Barrett personligen går bra. Man har ingen som kan göra det natt ut natt in, det är det som är problemet. Julius Randle kan gå off ena matchen men nästa är han under isen. Anfallet ser lite plottrigt ut, många som inte riktigt vet vad de ska göra när ett set blir blownup och det blir lätt en iso situtation och att resten av laget tittar på bara. Randle i highpost har dock varit en bra idé då han kan ta sig till korgen med en till två dribblingar eller passa Barrett när han cut till korgen. Knicks har inte heller fått igång sin bänk precis som Bulls här i inledningen. Man har Allonzo Trier som är naturlig scorer som var fin för dem förra året, han kan dock vara ojämn han med.

Knicks har problem både framåt och bakåt men det är anfallet som är det större problemet. Det är inte tillräckligt med rörelse i det. Man kommer dock kunna hitta enkla poäng inside med Randle och Barrett då Bulls helt saknar någon stabil shotblocker då Wendell Carter ser helt lost ut i många av anfallen i dessa matcher och han foular kopiöst mycket. Ellington är egenltigen Knicks enda trepoängsskytt som kan hålla en jämn nivå, första matchen gjorde han 1/4 andra 3/4 sen spelade han inte mot Celtics, om han får minuter tror jag att han kan vara farlig då Bulls inte är ett bra lag i försvaret.

Slutsats och speltips

Vad jag vill få fram är att båda lagen har det tungt anfallsmässigt, Bulls kommer ha sega ben efter att ha rest mycket under veckan och självförtroendet har fått sig en lite törn efter Raptorsförlusten. Om deras stjärnor kan ha en bra match samtidigt kommer detta sluta bra för dem dock är dessa ojämna. Knicks har Barrett, Morris och Randle att luta sig på. Jag tror Randle kommer få en bra match då han har den bästa matchupen mot Markkanen som inte är någon försvarsspelare samt att Bulls inte riktigt har någon inside att försvar korgen.

Jag gillar underspelet i denna matchup, jag tror båda lagen kommer få fortsatt ha det jobbigt framåt.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.