Speltips: Serie B Props

Giampaolo Pazzini

Hallå alla! Ny här på 1X2 och det är nog ytterst få av er som känner till mig sedan tidigare. Vill bara lite kort beskriva vem jag är och vad jag kommer att syssla med hos 1X2. 38 år från gbg kommer att reka Italienska Serie B men kan även komma spel från Coppa Italia och Primavera (U-lags serie).

Har följt italiensk fotboll sedan tidigt 90-tal, förespråkar italienska ligan framför allt annat som visas på tv idag. Fallit för serie b senaste åren mycket för att jag tycker det är en charmig serie och att det hela tiden kan hända oväntade grejer… Spänning i vardagen istället för det här överkommersialiserade och pengastinna nutida fotbollen.

Nå ska inte bli långrandig vi går över på det jag är här för att göra. Jag har tänkt att öppna serie b säsongen redan nu med 3 långtidsspel som jag tycker är fina och som jag ser bra värde i. Detta leder mig in på ett av våra huvudspel och laget Venezia. Motivering kommer nedan.

Venezia Football Club grundades redan 1907, en klubb med få meriter där kanske den främsta meriten är en Coppa Italia vinst. Man har huserat med storheter som Paolo Poggi, Simone Pavan, Filippo Maniero, Diego Bortoluzzi, Ruben Maldonado, Francesco Perdone och mycket mer… Ni hör ju idel storheter!

Jag trodde mycket på förra årets upplaga av Venezia, stabil försvar, fantastisk målvakt i form av Audero (kanske serie b’s bästa förra säsongen) men framför allt serie b’s bästa manager i from av lillebror Inzaghi. Man öppnade första halvan av säsongen bra och såg länge ut att slåss om en av två direkt uppflyttningsplatser. En riktigt sval period där man kryssade alldeles för mycket grusar nästan hela säsongen. Man kämpar till sig en playoff plats för uppflyttning men orkar inte riktigt hela vägen.

Till denna säsong har Inzaghi lämnat och in har Stefano Vecchi kommit (involverad i U19 och A-laget för inter för er som inte känner till honom). Vill inte säga för mkt om Vecchi än har helt klart rutin och någorlunda bra meritlista. Vad vi däremot ska prata om är denna säsongens Venezia trupp. Seriösa rykten säger att det finns intresse utifrån som vill investera en större summa pengar i klubben och göra en mycket seriös satsning för att nå serie a, återkommer mer om var detta slutar. Ska dock sägas att Venezia redan är en av de mest välskötta klubbarna i serie b med bra bokslut förra säsongen. Joe Tacopina amerikansk italienske ägaren har rattat klubben väl och i de fickorna finns det pengar. Välstrukturerad klubb med klara och tydliga mål!

Nämnvärda spelare in: Lezzerini GK från Avellino tveksamt val här Coppolaro CB från Udinese utlånad till Brescia förra säsongen Schiavone DM från Cesena Francesco Signori CM från Ternana, en av de bättre i ett svagt Ternana Nicola Citro CF från Frosinone en av 3 i anfallslinjen kan bli mkt nyttig

Nämnvärda spelare ut: Leo Stulac DM tongivande centralt förra säsongen viktig kugge då Stefano Moreo CF den som skulle leda laget offensivt tongivande förra säsongen Del Grosso LB bidrog med rutin och kontinuitet Frey RB samma där rutinerad ytterback tillbaka i Chievo nu

Slutsatsen är att man har en bättre bredd denna upplaga dock ska det sägas att det stora minustecknet är målvaktsposten, jag känner att det är en klar nedgradering från Audero till Lezzerini. Venezia kommer vara ett lag som kommer figurera en del under kommande säsongen. Så vi sätter punkt där och går över till spelen istället, kommer säkerligen komma fler texter med Venezia.

Långtidsspel 1: Venezia att vara bästa laget i Veneto Motivering: Ja ni har en hel text ovan ska väl bara tillägga att det kommer så klart stå mellan Venezia och Verona, Cittadella har gjort en för dålig mercato. Till det oddset vi får på Venezia sitter jag gärna i Venezia båten.

Långtidsspel 2: Pazzini U14.5 mål Motivering: Låt mig formulera mig så här, när gjorde Pazzini en människa glad senast? Jo senast han var med och tog upp Verona från serie b. Han mäktade med 23 mål på 35 matcher, därefter har det varit dåligt med speltid. Det i kombination med en skadehistorik och stigande ålder gör att jag ser värde i det spelet.

Långtidsspel 3: Livorno att åka ur Motivering: Livorno är ett sydlag, sydlag i Italien innebär per automatik motvind och krokiga vägar. En av de tunnare trupperna och det kommer få det jobbigt i år i serie b. Allt över 2.0 i odds är bra!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.