Speltips: Inter vs Roma - Viktigt möte stundar.

Manolas 4/20

Nästintill en helt full omgång imorgon i Serie A där hela nio möten tar vid under lördagen, från lunch till kvällsmatchen är det full fart i Italien eftersom inga matcher spelas under söndagen då påsken är väldigt prioriterad. Jag har en del speltips i min spelbok redan och här tänkte jag ta mig an den sista avslutande matchen under kvällslamporna på San Siro, matchen mellan Inter och Roma.

Inter

Inter tog för en gångs skull denna vår en rutinseger, eller åtminstone såg det ut så under första halvlek när man förra helgen besegrade Frosinone. Men någonstans i andra halvlek såg det ändå darrigt ut, men man lyckades rida ut stormen och sedan tillslut kontra in 3-1 målet precis i slutet. Man såg i och med den vinsten till att inte öppna upp några luckor till fjärde platsen, och en liten ro och 5 poängs försprång har man intakt.

Nu kommer Roma på besök och här har man fått tillbaka Lautaro Martinez medans viktige Brozovic fortsatt är borta ett tag till, Borja Valero gick sönder senast men mot alla odds tror iallafall Gazzettan att han är med från start, om inte lär Gagliardini och Vecino ratta mittfältet medans man framåt nu förväntas att bänka Icardi till förmån för nämnda Martinez. Icardi har gjort det ganska godkänt under de senaste två matcherna och symbolvärdet när han lät Perisic slå en straff mot Frosinone var tydlig, men skeppet kanske har seglat både i styrelsen och Spalletti's ögon, trots att hans fru/agent gick ut och sa att de kommer att vara kvar i Inter nästa år.

Hur det än blir får vi se, men vid Lautaro's sida under lördagskvällen kommer Nainggolan få fortsatt förtroende med Perisic och Politano på varsin kant.

Roma

I Romalägret har vindarna äntligen börjat svalna, men en varsin 1-0 seger mot Sampdoria och Udinese kanske man inte ska ställa sig och göra honör för. Men det har otvivelaktigt byggt en självförtroende-boost men jag är inte helt övertygad om hur bra man faktiskt varit.

Nu är det tufft motstånd som väntar och placerade på en femteplats, en poäng bakom Milan som redan spelat under lunchen och förhoppningsvis vunnit mot Parma (Eftersom jag har spelat på Milan) så kan detta under kvällen vara ett fyrapoängs-försprång. Det i sig kan nog vara lite stressande men Ranieri kommer med all sannolikhet inte att hetsa upp sig, här är de främst inriktade på att fortsatt försöka hålla tätt och hoppas kunna såra hemmalaget på omställningar.

Man får dock göra det utan kapten De Rossi, som jag personligen tror ligger bakom en hel del utav det lugn som visats i försvaret under de sista två matcherna. Nu lär man dock trycka in en tredje kis på mittfältet och utgå från Nzonzi, Pellegrini och Cristante - jag har otroligt svårt att se dem lämna det centrala mittfältet med bara två man men självklart har jag haft fel förr. Zaniolo kan få en nummer tio-roll där han är flexibel bakåt, när han kom fram i Roma var det ju på centralt mittfält även om han sedan dess oftast hamnat ute på en kant.

Speltips

Det viktigaste för Roma är dock att Manolas spelar, med honom reduceras misstagen bakåt enormt och Mirante i mål har väl agerat ganska stabilt. Jag är ganska övertygad om att vi får se en ganska försiktig match med så mycket på spel, men långa sekvenser av riskminimerande bollinnehav från båda lagens sida. Jag har absolut Inter som en favorit här och kan de hitta tillbaka uppåt 1.95 eller högre under morgondagen för en vinst är det ett trevligt alternativ, men som det är nu är det uteslutet. Däremot har jag ganska svårt att se Roma få till något särskilt hot offensivt i en förväntad passivitet och försiktighet, där jag tror de relativt ofta kan gå mållösa i den här fighten så länge man inte bjuds på ett misstag. Roma har haft problem med anfalls-konstellationen och under morgondagen blir det troligtvis en ensam Dzeko på topp som inte kan skryta med något målfacit i ligan under säsongen. Att Inter fullständigt kör över Roma i en sån här match ligger även det ganska långt bort i min bok, utan vid ledning så ska det säkras bakåt medans man samtidigt är relativt nöjda vid ett lika-resultat. Underspelet på Ö/U-linan står i en kvartsboll för högt är min fasta övertygelse, det finns en övertro på mål åt båda hållen i Romas matcher efter den high chapparal-säsong man haft men i en sån här match, med allt på spel, så ska det absolut vara en standardiserad 2.5-lina i mina ögon.

U2.75 spelas till 1.88 hos Bethard. 1-0/2-0? Oddsjämförelse inför matchen hittar du här.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.