Speltips: Denial - Excelerate: Ett dubbelMAX-spel på kvällens CWL!

CoD 2/28

Båda spelen från förra inlägget blev vinst och vi har nu äntligen kommit upp till den nivån som vi bör ligga på när det gäller Call of Duty. Vi är nu över 120% i ROI under 2019 och hoppas vi ska ligga på denna nivån på Call of Duty under hela året, äntligen är det ett Call of Duty som vi alla känner den. Nu till ett maxspel!

Denials skrällvinst

Jag var lite inne på att testa Denial första kartan under gårdagen men avvaktade eftersom Splyce är ett av de mest inviduellt duktigaste lagen i spelet och det är en enorm styrka under just karta ett. Man spelade väldigt jämnt med Splyce hela kartan fram till slutet då Splyce drog iväg, man förlorade sedan karta två och jag gick och la mig för att sova. Vaknar upp och ser att man nu vunnit tre kartor irad efter det och vinner över Splyce med 3-2, detta är en otroligt stark vinst. Jag har återkommande spelat mycket på Denial på just karta ett eftersom man har väldigt inviduellt duktiga spelare, men man saknar rutin och erfarenhet samt ledarskap. Denial har just nu statistik på 3-8 på just hardpoint där man har vunnit de tre vinsterna i de fyra senaste matcherna, mot otroligt starka hardpoint lag i Heretics, Splyce och även eUnited. Detta är ett lag som tog sin första vinst igår mot Splyce i ligan och trenderna pekar bara uppåt för de franska laget, man har spelat oavgjort mot samtliga topplag i hardpoint och möter nu ett Excelerate som bara pekar nedåt.

Excelerates spelarbyte

Excelerate är ett lag som få trodde skulle kvalificera sig till ligan överhuvudtaget. Det är ett lag som består av spelare som krigat länge för att nå till toppen utan resultat, nu äntligen gjorde man det och efter att inte presterat i början av ligan bytte man ut spelaren Fastballa och satte han som avbytare och tog in Robbie som ny permanent spelare i laget. Efter år av slit och när man äntligen når sitt mål blir man ersatt och är maktlös. Det som är positivt för Fastballa är att efter detta bytet har man sett mycket sämre ut på respawn, även om man sett bättre ut på SND. Detta gör att laget har väldigt svårt att vinna en respawn mot någon av CWL lagen och man har sett totalt katastrofala ut på hardpoint efter bytet. Control Point har inte sett mycket bättre ut det heller och när man tar in att Denial vann 3-0 igår mot Splyce på Control Point får man lite perspektiv vad självförtroende kan göra för ett ungt inviduellt skickligt lag som Denial är. Med det sagt ser vi min första och troligtvis enda inlägg med ett dubbel-maxspel.

VIKTIGT

Som många av er vet är jag en spelare som är villig att ta hög risk om jag ser stor edge i mina spel. Jag litar på att variansen kommer att jämna ut sig i längden och därför baserar jag nästan enbart på vad avkastningen är i långa loppet när jag avgör mina spel. Här är jag annorlunda mot många andra som tar hänsyn till t.ex Kelly-modellen där man går efter risk (Hur hög oddset är) kontra avkastning på spelet, det gör inte jag. Därför anger jag endast värde på spel när jag anger min värdering i spelen, avgör själv hur mycket du är villig att lägga på spelet och spela inte för pengar du inte har råd att förlora.

Spel: Denial map1 @ 1.90 & Denial map3 @ 1.90

Spelstopp: 2019-02-28 21:00

Liga: CWL Pro League

Bolag: bet365 (Finns även på Coolbet)

Värdering: 5/5 & 5/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt