Speltips: Denial - eUnited: eUnited har för dålig bredd i laget

CoD 2/26

Förra inlägget är ännu inte spelad men oddsen finns kvar. Om ni vill läsa inlägget där spelet finns kan ni gå in på min twitter (www.twitter.com/Icemanbets) så finns den pinnad högst upp på min profil. Nu till dagens spel

Denials respawn

Denial är ett franskt lag som består av fem väldigt duktiga inviduella spelare men det finns begränsad erfarenhet hos spelarna i toppsammanhang samt brist på ledarskap. Man hade behövt ta in någon veteran i laget som coach och därmed finslipa på detaljer som man saknar. Ett exempel på detta är att man lyckades vinna sin första SND igår i matchen mot Envy, ett gamemode man måste ha en hyfsad statistik på för att vinna matcher. Man ligger just nu 0-4 med en mapcount på 3-12 med 1-6 på hardpoint, det är inte imponerande. Det man glömmer dock är att laget har mött otroligt starka hardpoint-lag där man lyckades ta sin vinst med stor marginal mot Heretics i map1, man förlorade även första hardpointen mot Envy senast med fyra poäng efter att förlora med en ganska stor marginal map4. Detta är lag som är bättre på hardpoint än vad eUnited är. Man har även en fördel mot eUnited med att man har väldigt duktiga SMGs, vilket är är det motsatta för eUnited. Man kan använda detta till sin fördel när man bannar kartor för att få fram kartorna där SMGs har större del av spelet.

eUnited

eUnited har varit ett lag som ständigt varit ett top3 lag senaste två åren men man har börjat sämre i år efter en andra plats under CWL Vegas i december 2018. Man har ett väldigt bra lag med Arcitys och Clayster på AR men har inte lika imponerande SMGs i laget. JKap, Abezy och Prestinni är spelare som aldrig varit några stjärnspelare i sina lag där Abezy även är ny för i år i toppscenen. Prestinni och JKap har alltid varit spelare som har fokus på objektivet på kartan och därmed saknar man personer som dödar motståndarna på kartan, det räcker inte med Clayster och Arcitys. En stor del hur matchen utspelar sig kommer bero på kartan och jag tror att Denial kommer få med sig en hardpoint av två om det kommer till det, vi får ta med i risken att kartan som vi vill ha kan komma på karta fyra och därmed kan eUnited gå segrande ur första kartan med stor marginal. Men vi får såpass höga odds att det är ett väldigt bra spel, trots risken att kartan kan komma på karta fyra istället för karta ett.

EDIT: Oddsen droppades väldigt fort, jag skulle säga att spelet är spelbart ner till 3.00 i odds, därmed fortfarande värde på 3.50. Om den droppas under 3.00, spela inte på spelet. Jag lägger till ett till spel i inlägget då oddsen stod väldigt kort.

NYTT SPEL: 100Thieves -1.5 @ 2.00 (bet365) 3.5/5 units

Spel: Denial map1 @ 4.00

Spelstopp: 2019-02-26 21:00

Liga: CWL Pro League

Bolag: Coolbet

Värdering: 3.5/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt