Speltips: Tennis - Mclachlan/Middelkoop - Chardy/Martin

Cirseb 2/24

Inte riktigt vår väg senaste speltipset, det såg bra ut i första set, men fallerade ut rätt snabbt i det andra, på grund av några tidiga misstag. Samma visa fortsatte sedan i tredje under super tiebreaket där man hade möjligheter men som rann ut ur sanden rätt snabbt. Konspirationsteoretikern i mig undrar dock hur taggade de var att vinna matchen mentalt då de under gårdagen dök upp i 500-turneringen på ATP-nivå i Los Cabos. En kan bara undra...

Mchlachlan/Middelkoop - Chardy/Martin (1) @ 1.95

Turnering: ATP Marseille 250

Spelbolag: Unibet

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 11:45

Söndag och det innebär finaldags för de turneringarna som varit under veckan för ATP-spelet. Tre turneringar har det gått att följa men den vi riktar in oss på denna dag med ett speltips, är från den turnering närmast oss, nämligen i Marseille, Frankrike. Två rätt stabila par som möts men där jag främst tycker att favoriten är fel sett till oddsen.

Backar dom gärna som dogs

Paret vi backar i detta speltips blir Mclachlan coh Middelkoop. Det är ett par som jag gärna backar som dogs (inte favoriter i en match) och ser vi till marknaden verkar de flesta tycka att den rättvisa bilden är att dom ska vara det idag och inte favoriter, i stort sett alla förutom bet365 som verkar tycka detta är en 50/50 match. Men ibland ska man vara oense med bolagen, annars blir det svårt att spela något, så vi får väl se vem som kommer undan som vinnare i slutändan.

Som par då, är det två väldigt stabila spelare på den här nivån, som senaste året klättrat riktigt bra båda två och som nu tillhör topp 50-eliten i dubbeltennis. Mclachlan går det att skriva spaltmeter om, vilken karriär han haft efter att ha avslutat college. Ett tag tyckte jag det var en okej Challenger-spelare bara, men senaste året har han varit urstark på alla nivåer och inte så lustigt att han nu är rankad inom de 30 bästa i världen. Har inga direkta svagheter i min mening, servar bra och är väldigt stark framme vid nät. Så det är väl det i kombination med bra medspelare som tagit honom dit han är idag.

Middelkoop är den mest rutinerade i paret och en personlig favorit. Har också sedan något år tillbaka verkligen tagit stora kliv i dubbeln och det är en spelare som jag tycker är rätt lik Mclachlan i spelstilen. Det som har talat emot dom, är att de båda ibland kan vara lite oförutsägbara. Matcher där man kan tycka de ska bara dominera, kan de ofta falla i något tiebreak, för att sedan hamna i ett 50/50-läge där man trots sin spelkvalitet ofta är bättre måste kämpa i närmast underläge för att komma tillbaka. Ett sådant exempel hade vi redan här i den första omgången mot Arneodo/Dzumhur. Man har annars sett helt okej ut denna turnering, men jag tror att man växt in i det mer och mer och att det kommer se bättre ut i dagens final. Det är ett par som ändå har ett par turneringar tillsammans och får man bara till returspelet ska det finnas en bra chans i dagens final med.

Samspelta hemmafavoriter

Dagens favoritpar är också ett par som spelar på sin hemmaplan, och visst kan det väga in till en fördel, det kan jag nog inte ens ta ifrån dom denna dag. Det och kombinationen med att Chardy har en riktigt fin form med att han kammade hem titeln i Rotterdams ATP-500 turnering förra veckan kan vara starka anledningar till ett favoritskap idag. Ska vi också slänga in att Chardy/Martin är väldigt samspelta bara för att förvirra det ännu mer varför vi inte backar dom idag?

Nåväl, det är starka faktorer, men dom ligger inte i grund för det avgörande i min mening heller. Utan vi ser till helheten och spelarnas kapacitet och där är det lite frågetecken kring var Martin står nu för tiden. Jag tycker att han har varit rätt så dålig det senaste året totalt sett och att han inte alls håller som de andra tre i dagens match. Det känns som att han är påväg i en nedåtgående trend, men samtidigt har han också varit bra de senaste två veckorna. Så det pendlar lite, men Martin är i grund och botten en spelare med bara en serve, han rör sig rätt så dåligt och inte direkt snabb. Så om Mclachlan/MIddelkoop bara får till returspelet ska det allt finnas chanser där att nyttja.

Sen kan man inte heller dra några större växlar från veckan som varit, Chardy/Martin har i stort sett mött tre Challenger-par hela vägen till finalen här och hade man inte vunnit i raka set som de gjorde, hade man varit lite chockad. Det är egentligen idag man möter ett starkt par och en riktig värdemätare.

Så ja, det finns en hel del frågetecken vi kan försöka nyttja här. I grunden har vi de två bättre spelarna i ett par här tillsammans, Chardy är den starkaste annars men vi har ett stort frågetecken i Martin. Är man bara smarta nog idag och spelar med mycket chans på hans servegem tror jag det finns lägen. Detta är ju en inomhusmatta så det lär kanske inte bli så mycket chanser som vi vill egentligen ha, men det kommer också innebära att marginalerna blir mindre och vi har bra chans att komma i en bra utgång även vid tiebreaksen. I min mening är Mclachlan/Middelkoop bättre och ska därmed hålla det lilla favoritskapet, 1.95 på dom hos Unibet tycker jag är värde i detta speltips.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.