Speltips: Köln vs Sandhausen - Köln helt plötsligt under press

Köln 2/22

FC KÖLN

Klassiska Köln har börjat att darra på manschetten och med tre nollpoängare senaste fyra omgångarna har man nu tappat sin direktplats till Bundesliga. Dock är tabellen jämn och båda direktplatserna är inom räckhåll men det finns också klubbar bakom som vill sno åt sig Kölns nuvarande kvalplats. Pressen ökar därmed på hemmatränaren Markus Anfang som lotsade Köln till starka resultat under hösten främst. Till lördagens match finns så klart det oerhört vassa anfallsparet i Cordoba-Terodde tillgängliga, duon har nätat 34 gånger hittills och är givetvis bästa anfallsparet i 2. Bundesliga med de siffrorna. Kainz och Czichos är avstängda varpå Anfang får tänka till lite i sin backlinje men det troliga är att Lasse Sobiech får kliva ner i den. På hemmaplan är det som alltid full fart framåt som gäller inför de 50.000 fans som alltid bänkar sig på RheinEnergie-stadion. Köln har gjort 32 mål på elva hemmamatcher.

SANDHAUSEN

Gästerna är på nedflyttningsplats och är 2. Bundesligas näst sämsta bortalag med bara en seger hittills. Totalt har klubben vunnit tre av 22 ligamatcher denna säsong, sämst i 2. Bundesliga. Det luktar med andra ord nedflyttning lång väg för detta Sandhausen. Dock är det bara två poäng upp till kvalplatsen men om den ska nås måste gästernas långa negativa trend brytas med bara en seger de tolv senaste matcherna.

SPELTIPS OCH ANALYS

Med bara tre poäng inspelade senaste fyra omgångarna vet Köln om att pressen är stor. Vad passar då bättre än en formsvag nästjumbo på besök? Får firma Terodde-Cordoba bara hål på Sandhausen innan paus tror jag dagen kan bli rätt trevlig för FC Köln!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt