Speltips: Heretics - eUnited: Spanien mot toppen

Förra inlägget resulterade i förlust. Gen.G efter prestera i sex matcher klappar ihop i den sjunde och åker på sin första förlust. Ni som hängde på mina twitterspel som jag la i spelboken under kvällen slutade kvällen på bra resultat. Det är dock för dålig nivå i mina siffror senaste tiden och jag ska vända detta.

eUnited

eUnited är ett lag som inte har spelat på LAN sedan CWL Vegas i början på december där man gick och överraskade när man slutade på en andra plats. Trots detta såg man inte särskilt imponerande ut när jag såg laget spela, man var väldigt ojämna på hardpoint där alla topplagen ska ha sin säkra vinster. Det var väldigt nytt då spelet varit ute knappt en månad när eventet spelas och är nu ett helt annat spel. Man kan även argumentera för att laget besitter de sämsta inviduella spelarna av alla i topplagen och de gör att man presterar sämre på hardpoint, jag tror tyvärr inte eUnited kommer behålla sin roll som ett starkt top3 lag som man gjorde förra året. Man har även tre av fem spelare som hade sitt genombrott under WW2, där vi kunde se att många av spelarna som hade sitt genombrott då klappade ihop totalt under detta spel, tydligaste exemplet är 100 Thieves.

Heretics

Heretics som spelade CWL Qualifier gjorde det med den stora spanska fanbasen som har alltid funnits inom Call of Duty. Kommer ihåg under svenska turneringar när spanjorerna kom vilket pådrag det var när spelare som Staxx (Nu 5m premumeranter) spelade under EGL Stockholm. Nu är Staxx inte aktuell längre men den spanska scenen lever nu kvar i Heretics, det var väldigt länge sedan vi hade ett bra spanskt CoD-lag och jag tror att Heretics är underskattade. Även om man vid blotta ögat kan tro att dessa spelare är nya i scenen har jag själv spelat väldigt mycket mot både coachen Lgend samt MethodZ. Dessa är spelare som varit med länge och även fick känna på den stora scenen under CoD Championships under WW2, de har nu alla förutsättningar där man har tagit in enormt duktiga unga talanger och har även rutinen i MethodZ och Lgend. Man har även haft en otroligt stark hardpoint och om man kan fixa sina S&D kan man bli ett lag som kan utmana topplagen.

Man har precis kommit ifrån CWL Qualifier och är uppvärmda på LAN och på första kartan har man sitt bästa gamemode mot eUniteds sämsta. Detta är ett givet spel.

Spel: Heretics map1 @ 2.75

Spelstopp: 2019-02-19 00:00

Liga: CWL Pro League

Bolag: Coolbet

Värdering: 3/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.3
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt