Speltips: Evil Geniuses - Luminosity: Tredje gången gillt för Evil Geniuses

Iceman CoD 2/12

Då går vi in i den blodigaste perioden sedan min start på 1x2, även om jag haft liknande perioder tidigare är denna den värsta. Vi har gått från 115% till 109% i ROI och jag förstår att många känner sig besvikna på mina resultat nu. Det är inom CoD mina resultat sviker och det är där jag ska vara som bäst, mina CS-stats levererar dock. Därför går jag nu in i en period där jag ska lägga dubbla tiden för att samla material för att leverera bättre spel, det är något jag missat. Vi hoppas att vändningen börjar inatt!

Evil Geniuses

Evil Geniuses har startat katastrofalt denna säsongen men har fortfarande levererat bra resultat på hardpoint. Om man kollar på sin lineup är det extremt bra spelare inviduellt som ska ha hardpoint som sin starkaste spelsätt. Även om man karta till karta inte har imponerat har man förlorat väldigt många jämna hardpoints mot väldigt duktiga lag. Laguppställningen i laget är spelare som är individuellt skickliga men har mindre erfarenhet än de andra toppspelarna, även om laget absolut inte består av några nya namn. Detta är spelare som egentligen inte ska bilda ett lag ihop, det är spelare som ses av scenen som inte det smartaste spelarna som finns, men de sitter med en enorm individuell talang. Dessa spelare är väldigt bra att ha som en femte spelare i sitt lag, där man har en core-fyra som kan bilda teamspelet och den femte spelaren får en fri roll att köra sin egen grej och det brukar fungera väldigt bra, speciellt i hardpoint. Här kan vi se att det är väldigt ojämna resultat från Evil Geniuses sida, som t.ex igår där man vann 250-38 för att sedan förlora den andra hardpointen 250-180 mot UYU. Man är ett lag som troligtvis kommer att splittras när man får börja tradea spelare igen, samtliga spelare hör hemma i ligan men inte tillsammans. Vi kan dock se att de presterar på Hardpoint och är där man hittar edge, bolagen har inte sådan stor skillnad mellan deras hardpoint och Control Point i oddsen, detta pga av att man inte har imponerande hardpoint-resultat i W/L, men man har spelat väldigt jämna matcher som resulterade i förlust mot topplagen.

Luminosity

På pappret ska Luminosity vara en av världens bästa lag, man har spelare som John och Gunless vilka är spelare som kan vara de enda som har varit bättre än spelare som Scump senaste åren. Det finns bara OpTic som har bättre spelare i sitt lag och därför är det väldigt förvånande att man är 0-4 i ligan. Vi har sett tweets från spelarna i Luminosity och det är inga positiva sådana, ingen av spelarna har varit i den här situationen tidigare och speciellt inte deras stjärnspelare. Det hjälpte inte heller igår då man förlorade mot Gen.G. Det finns egentligen ingen förklaring till lagets dåliga resultat, individuellt gör ingen av spelarna bort sig och stundtals man kan ligga jämnt i kills med motståndarlaget man ligga under stort. Det finns ingen kemi i laget just nu och jag tror faktiskt man kan vända detta i framtiden, men inte just nu. Man kommer att behöva gå hem efter denna rundan av CWL och spela mer än någonsin och jag kommer bevaka hur det går för Luminosity i sitt online-spel efter detta. Om en vändning kommer kan det finnas otroliga värden i Luminosity i kommande matcher i CWL.

Summering

Båda lagen är väldigt ojämna, båda lagen ligger just nu 0-4 och båda lagen har visat ojämna resultat på hardpoint där man har vunnit stort för att sedan förlorat den andra hardpointen. Om man dock ska gå igenom båda lagen under vecka 1 av CWL skulle jag säga att jag är mer imponerad av Evil Geniuses hardpoint än vad jag är av Luminositys. När Luminosity har mött de bättre lagen i hardpoint har man inte någonting att sätta emot och det har Evil Geniuses gjort. Jag skulle värdera denna första kartan till ca 50/50.

Spel: Evil Geniuses map1 @ 2.38

Spelstopp: 2019-02-13 01:30

Liga: CWL Pro League

Bolag: Coolbet

Värdering: 2.5/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.