Ingen Neymar, kanske ingen Edinson Cavani – snarare en Paul Pogba som tystat tvivlarna och tagit sitt Manchester United i handen sedan José Mourinho lämnade. Är det mardrömmarnas teater som Paris Saint-Germain kliver ut på?

Håll koll på Sveriges bästa bettingsidor här

Läget i Manchester United

Ni vet den där klyschan om att det ibland "behövs en ny röst i omklädningsrummet"? Sällan har den väl stämt så bra som med Manchester United sedan José Mourinho gav plats för Ole-Gunnar Solskjaer. Hela laget utstrålar harmoni, segrarna radas upp och det som luktade drömlottning för Paris Saint-Germain ser nu ut som raka motsatsen, eller vad sägs om tio segrar och en oavgjord på de elva senaste?

Det går att lyfta fram flera spelare, men det vore fel att inte tala om Paul Pogba (framför allt hade det varit fel om jag inte gjorde det, eftersom jag gång på gång målat upp honom som världens mest överskattade spelare). Fransmannen går från klarhet till klarhet och har stått för elva mål och åtta assist på 23 ligamatcher den här säsongen, och mot ett franskt mästarlag är stjärnan redo att blinka igen.

Form: V-V-O-V-V

Skador och avstängningar: -

Läget i Paris Saint-Germain

I lördags ställdes Paris Saint-Germain mot Bordeaux och inkasserade sin 19:e seger av 22 möjliga i ligaspelet, vilket innebär att man leder ligan med tio poängs försprång trots två matcher mindre spelade. Matchens enda mål? Det gjordes av Edinson Cavani – men i samband med att han slog in straffsparken sträckte han baksida lår och den uruguayanske anfallarens medverkan i CL-mötet är högst osäker.

Det var det sista PSG behövde efter att det stod klart att storstjärnan Neymar missat matchen på grund av skada. Det blir med största sannolikhet upp till Kylian Mbappé att leda offensiven – och det klarar han bevisligen av att göra. Frågan är snarare om ett PSG som spelat bort sig själva ur CL de senaste åren kan rubba Manchester Uniteds mentala styrka i dagsläget.

Form: V-V-F-V-V

Skador och avstängningar: Neymar, Thomas Meunier, Lassana Diarra

Slutsats & speltips

Är Solskjaer för orutinerad i dessa sammanhang? Visst, men är Thomas Tuchel i så fall rutinerad? Nja. Jag tror att United vinner matchen med uddamålet, vilket ger 4 gånger pengarna på bet365, och att en taggad Anthony Martial gör (första) målet till 7,00 på samma sajt.

På fyra av sina fem senaste hemmamatcher har United gjort ett mål per match. Därför är känslan att man tar ledningen och sedan lägger fokus på att hålla nollan, hålla undan och åka ner till Paris utan en insläppt boll i bagaget från Old Trafford.

Innan du spelar – ta en titt på vår oddsjämförelse här

…och håll ögonen på: Paul Pogba. En pånyttfödd fransman möter franska mästarna.

Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Nemrud Kurt Nemrud Kurt