ATALANTA

Atalanta är onekligen ett av Europas mest charmiga lag denna säsong. Laget har gjort flest mål av alla i Serie A och har ett perfekt smygläge på den sista CL-platsen. Just nu på en 7:e plats men bara tre ynka poäng upp till Rom-duon Roma och Lazio som dock redan spelat respektive match. Framförallt har Atalanta, utöver en overkligt offensiv taktik, ett gäng formtoppade spelare. Den bästa just nu, Duvan Zapata. Sydamerikanen lyckades inte näta i segermatchen senast mot Cagliari men dessförinnan mål i tio raka tävlingsmatcher varav ett hat-trick och i en match hela fyra strutar. Duvan Zapata är i sitt livs form och passar utmärkt in i Gasperinis system. En annan nyckelspelare är Alejandro Gómez som är navet i detta Atalanta som dessutom är helt skadefritt.

(3-4-2-1): Berisha, Palomino, Mancini, Toloi, Castagne, Roon, Freuler, Hateboer, Ilicic, Gómez, Zapata

SPAL

SPAL har skapat sig ett fem poäng stort försprång från bottenstriden och det klara målet med säsongen måste ändå vara att just klara kontraktet. Laget fick en bra start av Serie A och räddas upp mycket av det då man på senare tid bara tagit en trepoängare på tolv omgångar. Till söndagens match borta mot Atalanta saknas den avstängda duon Fares och Felipe vilket får anses vara ett minus då duon är ordinarie. SPAL har en bortaseger senaste 13 försöken och den kom nu senast borta mot Parma.

(3-5-2): Viviano, Bonifazi, Cionek, Vicari, Costa, Valdifiori, Kurtic, Missiroli, Lazzari, Antenucci, Petagna

SPELTIPS OCH ANALYS

Målglada Atalanta med häng på en CL-plats måste bara liras. Duvan Zapata och Alejandro Gomez är en just nu alldeles för stark duo för SPAL att hålla koll på. Visst, gästerna kanske får in en boll men jag tror Atalanta sätter minst tre i denna match. Atalanta Asian H -1.5 liras.

https://1x2.se/odds/XDJ3FaX9AI8tx/atalanta-spal-2013

Alla rekar
Atalanta Bergamasca Calcio -1.50
2019-02-10 15:00
Atalanta - Spal 2013
1.00 u
-1.00 u
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Christopher Kviborg Christopher Kviborg