Huddersfield tar imot Arsenal denne lørdagen. Huddersfield ligger helt sist, med mildt sagt svake 2-5-18, 1-2-10 på eget gress. Formen er heller ikke noe særlig, med kun 1 poeng siste 10 matchene (0-1-9). På skadelisten står Daniel Williams og Isaac Mbenza, mens Chris Löwe er usikker med sykdom, og Abdelhamid Sabiri usikker med skade. Det begynner å bli ganske klart at kvalitetsmessig er Huddersfield rett og slett for svake for Premier League. De var imponerende forrige sesong når de klarte å holde seg oppe, men denne sesongen ser ut til å bli enden på Premier League-eventyret for Huddersfield for denne gang, selv om jeg tipper de fortsatt har håpet.

Arsenal tapte 3-1 sist mot Manchester City. Ikke så mye å si på det, ble rett og slett utspilt. Arsenal er veldig ujevne, kan levere klassekamper som mot Chelsea, mens andre ganger er Arsenal de hjelpesløses hjelper. På bortebane er Arsenal denne sesongen som den forrige, ikke altfor gode. 4-3-5 på bortebane, 6 strake uten seier (0-2-4). Hector Bellerin, Rob Holding, Sokratis og Danny Welbeck er skadet, mens Aubameyang, Maitland-Niles, Xhaka og Koscielny er usikre. Aubameyang er det klart største spørsmålstegnet, men jeg håper han ihvertfall kan få et innhopp utifra det Emery har sagt. Hvis ikke, så er Lacazette et ganske bra spissvalg uansett.

Huddersfield har en luke å tette opp til lagene på trygg grunn. Det skal godt gjøres, og da trengs det trepoengere på løpende bånd. Jeg tror Huddersfield kan ha en mer offensiv tilnærming til denne matchen enn det de vanligvis ville hatt mot et topp 6 lag. Arsenal sitt forsvar har også vært så utrolig svakt, samtidig som skadene har slått så hardt på den bakre rekken til Arsenal. Huddersfield slapp inn 5 mot Chelsea, og på en god dag dekker Arsenal over 2.5 mål på egen hånd, men jeg har mine tvil på at Arsenal klarer å holde tett bak. 1.85 på minst 3 mål syntes jeg er godt nok for spill, spesielt om Aubameyang starter. Jeg har satt 4 units på spillt, om Aubameyang starter vil jeg vurdere 1-2 units ekstra på spillet.

Alla rekar
Over 2.5 goals
2019-02-09 16:00
Huddersfield-Arsenal
Pinnacle 1.850
4.00 u
3.40 u
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Ogvert Ogvert