Everton tar imot Manchester City til denne spennende matchen på Goodison Park.

Everton er inne i en vanskelig periode etter en god start. Tapte i helgen 1-3 hjemme mot Wolves, og står kun med 1 seier på de siste 6 hjemmekampene i Premier League, totalt 1-2-3. De siste 10 ligamatchene totalt viser 3-1-6. Det snakkes om trenerbytte i Everton, og da sier det seg selv at ikke alt er toppen. Phil Jagielka er ute med skade, det samme er Leighton Baines og Yerry Mina. Lucas Digne er tilbake fra suspensjon, så Baines sitt fravær skal ikke ha altfor mye å si, og Zouma/Keane blir nok å se på midtstopperplass.

Manchester City gikk på nok et uhell mot Newcastle, men Liverpool fulgte opp med uavgjort mot Leicester, og så mot West Ham, mens Manchester City slo Arsenal ganske overlegent. Tapet mot Newcastle var ikke så gale når Liverpool fulgte opp med uavgjort. Det ga nok Manchester City blod på tann, og man fikk også se at Liverpool går på feilskjær, som gjør at Manchester City kan avgjøre på egen hånd. Sergio Agüero var i knallform, og jeg tror Pep ikke tar sjansen på å rotere for mye, og at man ser Sergio Agüero fra start. Leroy Sane ble benket mot Arsenal, men jeg tror vi får se Sane tilbake, sammen med Sterling.

Everton har lekket bakover den siste tiden, og Manchester City ledet av en Sergio Agüero i form tror jeg Everton kommer til å få store problemer med å stoppe. Det er ikke god stemning i Everton, mens i Manchester City er nok håpet tent for fullt etter Liverpools to strake uavgjorte, og er nok meget motivert for dagens match. Manchester City har dekket -1.5 AH i alle matchene de har vunnet i Premier League siden de slo Liverpool 2-1. Med dagens forutsetninger så tror jeg Manchester City skal ha gode sjanser for å dekke -1.5 AH, og setter noen kronasjer på dette.

Alla rekar
Manchester City -1.5 AH
2019-02-06 20:45
Everton-Manchester City
6.00 u
5.70 u
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Ogvert Ogvert