Cardiff tar imot Bournemouth til en spennende Premier League-match denne lørdagskvelden.

Cardiff ligger på 18. plass i skrivende stund, 5-4-15 totalt, 4-2-6 på eget gress. Cardiff har spilt noen målfattige matcher, har slitt med å score, samtidig som man har vært brukbare bakover. Har hentet inn Brannlegenden Omar Niasse. Jeg tror Niasse kan klare å score et par mål i Cardiff-trøyen. Han har tatt spissplassen, som tidligere har blitt bekledd av Callum Paterson, som ikke egentlig er spiss. Klarte å score mot Arsenal sist, og hadde haugevis av avslutninger mot Arsenal. En økning i Cardiff-mål tror jeg vi kan se de kommende rundene. Harry Arter og Sean Morrison er ute, mens Victor Camarasa og Josh Murphy er usikre til kveldens oppgjør.

Bournemouth ligger i skrivende stund på 10. plass med 10-3-11, 3-0-8 på bortebane. Scorer mye og slipper inn mye, totalt 79 scorte/innslupne i sine matcher, 37 scorede og 42 baklengs, totalt 79 mål på 24 matcher, 3.29 mål per match. Callum Wilson er fortsatt ute, det samme er David Brooks, Lewis Cook og Simon Francis, mens Jefferson Lerma er usikker til dagens match. Joshua King leverte en klasse match mot Chelsea, og det virker som han kan ta spissplassen når Callum Wilson er ute. Bournemouth er et lag som har levert underholdende matcher sålangt denne sesongen, og med 4-0 mot Chelsea sist så kan Bournemouth flyte på selvtillit her.

Bournemouth leverer underholende og målrike matcher svært ofte, og Cardiff har underprestert foran motstanders boks. Bournemouth har hatt et rolig program sålangt i år, og skal ha restituerte bein klare til å spille i 90 minutter. Skulle Cardiff komme under tror jeg også vi kan se en aggresiv tilnærming hvor man tillater kontringsrom. 1.943 på minst 3 mål i dagens match syntes jeg er bra, og sitter 5 units på det. God lørdag!

Alla rekar
Over 2.5 goals
2019-02-02 18:30
Cardiff-Bournemouth
5.00 u
-5.00 u
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Ogvert Ogvert