Bournemouth tar imot Chelsea til en spennende Premier League match denne onsdagen. Bournemouth ligger på 12. plass med 9-3-11, 6-3-3 på hjemmebane. Scorer mye og slipper inn mye, totalt 75 scorte/innslupne i sine matcher, 33 scorede og 42 baklengs, totalt 75 mål på 23 matcher, 3.26 mål per match. Callum Wilson som ble linket til Chelsea er usikker, mens Lewis Cook, Dominic Solanke og Simon Francis er ute med skade.

Chelsea vant 3-0 mot Sheffield Wednesday i FA Cupen, og vant mot Spurs på straffer i EFL Cup. Gonzalo Higuain fikk sin debut mot Sheffield Wednesday. Higuain var ganske anonym i debuten. Mange tror Higuain blir en flopp, og det er godt mulig, men virker å være en kalkulert risiko. Blir gjenforent med Sarri, kan bli en hit, samtidig som Morata var katastrofe på topp for Chelsea. Eden Hazard og Gonzalo Higuain kan bli en brukbar kombinasjon. Det blir spennende å se hvordan Hazard vil levere nå som han ikke trenger å spille spiss.

Bournemouth har ikke spilt siden 19. januar, mens Chelsea har hatt mye mindre hvile. Bournemouth tror jeg vil ha friskere ben, og burde klare å score hjemme mot Chelsea. Kampen om topp 4 har virkelig tilspisset seg etter at Manchester United klarte å snu skuten, samt Arsenal sin seier mot nettopp Chelsea forrige runde. Tre poeng er egentlig det eneste som er godt nok for Chelsea, så på en eventuell 1-0/1-1 så tror jeg Chelsea vil trykke på.

Bournemouth er et lag som har levert underholdende matcher sålangt denne sesongen, og mot et Chelsea-lag som har hatt et tøffere kampprogram tror jeg det kan bli morsomt. 1.92 på over 2.5 mål blir tilbudt hos SBObet. Jeg syntes dette er brukbart, spesielt om Callum Wilson rekker matchen. Jeg tror Chelsea vil se bedre ut fremover når man har en brukbar spiss, og Hazard kan spille den rollen han foretrekker.

Alla rekar
Over 2.75 goals
2019-01-30 20:45
Bournemouth-Chelsea
5.00 u
4.60 u
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Ogvert Ogvert