Wolves tar imot West Ham denne tirsdagskvelden. Wolves har hatt en ganske god sesong sålangt og ligger på 8. plass med 9-5-9. Har vist man har ett ganske høyt nivå inne, med seier borte mot Tottenham, og slo Liverpool i cupen, et Liverpool-lag som var et ganske brukbart lag, ikke et B-lag som var utpå der. Diogo Jota scoret hattrick forrige ligamatch, en spiller jeg har meget sansen for. Raul Jimenez og Diogo Jota på topp tror jeg kommer til å skape problemer for West Ham-forsvaret. Wolves sliter dog med å holde nullen for tiden. På de 14 siste ligamatchene har man kun klart å holde nullen en eneste gang, som kom i 2-0 seieren over Bournemouth. I dagens match soner Willy Bony karantene for det røde kortet han pådro seg mot Manchester City. Boly har vært god denne sesongen, og er et savn for Wolves i kveld.

West Ham startet sesongen svakt, men har kommet mer og mer utover i sesongen. Hadde et meget hardt kampprogram i starten, det må nevnes. Er for øyeblikket på 10. plass med 9-4-10. Forrige ligamatch spilte ikke en av deres mest spennende spillere, Marko Arnautovic, på grunn av personlige grunner. Han ble linket til Kina, og det virker som Arnie selv var higen på å gå til en feit lønning i Kina. Men West Ham hadde ikke lyst å selge, og det endte med en ny kontrakt på Arnie hos West Ham. Begynner å få et brukbart lag, Arnautovic på topp, Nasri i 10eren, Felipe Anderson og Antonio på vingene. Jeg er ikke helt overbevist over West Ham defensivt, og jeg tror ikke man holder nullen borte mot Wolves. Balbuena fortsatt ute, det samme er gutta som har vært ute en stund, Lanzini, Reid, Sanchez, Wheelchair og Yarmolenko. West Ham slapp inn 4 sist mot Wimbledon, litt rotasjon hadde de, Adrian i mål, og Masuaku/Antonio på backene, som nok vil være Fabianski, Zabaleta og Cresswell i dag, men samme midtstopperpar i Ogbonna og Dip.

Jeg syntes over 2.5 mål til 2.03 virker som et bra spill. Wolves sliter stort med å holde nullen, Boly mangler, og Raul Jimenez og Diogo Jota ser veldig friske ut. Nasri har levert siden han kom til West Ham, Felipe Anderson har vært god i en god periode nå, og Arnautovic tilbake med nyskrevet kontrakt da tror jeg West Ham blir farlig fremover.

Alla rekar
Over 2.5 goals
2019-01-29 20:45
Wolves-West Ham
6.00 u
6.18 u
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Ogvert Ogvert