Speltips: MIL Bucks @ DET Pistons - Svag offensiv

Giannis 1/29

Milwaukee Bucks (35-13) @ Detroit Pistons (21-27)

Milwaukee Bucks

Bucks kommer in i denna match med förlust i ryggen mot Oklahoma City Thunder. Man spelade ganska mediokert stora delar av matchen och Giannis Antetokounmpo sken inte som han brukade, visst han gjorde 27 poäng och tog 18 returer men han hade det svårt från golvet överlag och sköt 8-22. OKC är ett tungt lag att möta om man fokuserar sitt anfallsspel till paint så mycket som man gör i Bucks. Det är inte så lätt att göra något mot Steven Adams stora kropp medans man möter en av ligans bästa försvare i Paul George.

Bucks startade säsongen med en racket där bak och man tog många med storm när man bombade in treor på treor. Man har lugnat sig sen dess och man har gått tillbaka lite till det gammla sättet som man spelade på tidigare, allt går igenom Giannis och han kan tvinga sig fram ganska mycket, försöka forsera in bollen och köra över folk istället för att kanske släppa den till nästa kamrat och försöka sig på en ny attack. Det är här Bucks faller på ofta, ofta har man ingen annan utväg än att försöka tvinga in bollen i korgen och jag har svårt att tro att det kommer gå mot Andre Drummond och Blake Griffin i natt. Bucks är ett lag som spelare tungt i paint som sagt och det är inte så konstigt då Giannis är ett monster runt korgen, man har farliga trepoängskyttar också i Brook Lopez, Khris Middleton och Malcom Brogdan. Dock är ju trepoängare en större risk och större belöning men på senare tid har man blandad skottprocent från tre, Pistons har ett par bra försvarspelare som kan störa Middleton framförallt från att skjuta från långdistans.

Man möter ett bedrövligt Pistons som allmänt har det tufft. Bucks har dock stora svagheter när det gäller Pistons och inte minst att freda korgen från Drummond, han är ligans bästa offensiva returtagare tillsammans med Steven Adams och här har Bucks svagheter som bara de sämre lagen i NBA har. Lopez eller någon annan i Milwaukee är inte tillräckligt stark nog att boxa ut Drummond under korgen en hel match. Bucks kan dra på sig foulproblem tidigt här. Bucks har haft det allmänt tufft att göra poäng på en jämn nivå mot Pistons då laget har bra försvar där Bucks vill utnyttja motståndet mest och jag är säker på att man kommer få det tufft även i natt.

Detroit Pistons

Ojojoj, vart ska man starta? Pistons är ett lag som inte riktigt har en indentitet eller har tillräckligt bra spelare för att kunna göra något vettigt just nu. Man startade säsongen helt okej man hade några turliga vinster som såg lite bättre ut på pappret än på golvet. Sen dess har man haft det riktigt tufft, skyttet ska vi inte ens tala om då man är en av ligans sämsta lag på att skjuta, det spelar ingen roll vart ifrån. Andre Drummond och Blake Griffin försöker hålla Pistons vid liv men spelarna runt omkring har det tufft, nu kommer man vara utan Reggie Bullock och Ish Smith två spelare som är bra rollspelare som kan go off lite nu och då. Bullock har ett bra skott men han är ojämn oftast medans Smith kan skapa något med sin snabbhet.

Pistons ställs mot Bucks i natt som sagt och man har en stor fördel i paint mot detta tunna Buckslag. Pistons är dock inte särskillt bra på att skjuta bollen från något annat ställen än i paint med Griffin och Drummond. Man har Johnson som kan elda då och då från tre men jag tror att det blir svårt mot Tony Snell som är en defensivt tänkande spelare som är solid bakåt. Pistons tror jag kommer få det svårt överlag att göra något positivt idag, försvarspelet måste dock sitta för att Bucks inte ska dra iväg och det är deras största chans. Jag tror att man kommer vara på tårna defensivt och försöka stoppa Giannis med alla medel man kan framhäva. Drummond är en stor kropp och jag tror faktiskt att, om han kan hålla sig borta från foulproblem, kan ge Antetokounmpo en ärlig fight under korgen.

Vad som kommer hända i denna matchup är att lagen kommer få det tufft att göra något från tre från båda hållen och då kommer det stå mellan Pistons stabila försvarspel mot Giannis forserande av bollen i paint och det kommer leda till att det blir svårt att hålla en jämn nivå poängmässigt. Pistons kommer fortsätta ha det tufft att göra något produktivt en längre stund mot detta långa lag men samtidigt tror jag att man kommer hålla Bucks på i ett långsammare tempo och på en nivå där Pistons gärna vill spela på.

Slutsats&Speltips

Eftersom lagen har haft det jobbigt att leverara i sitt skyttet på senare tid, framförallt Pistons ser jag denna match bli ganska seg och många bricks kommer att skjutas. Jag tycker att undern i denna matchup lockar väldigt mycket.

  • Under 219 poäng
  • 1.90
  • Unibet
  • 8 units
  • 01:00





Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.