Arsenal tar imot Chelsea denne lørdagen til match i Premier League.

Arsenal for øyeblikket på 5. plass, 6 poeng bak gjestene på 4. plass. Arsenal sliter i kjent stil med forsvarsspillet. I kjent stil sliter man også med skader. Rob Holding spilte meget bra før han ble skadet. Monreal har også slitt med skade, men var på benken sist og er nok klar til denne. Sist gang Arsenal holdt nullen i en Premier League match var mot Huddersfield 8. desember. Gangen før dette igjen var mot Watford 29. september. Det henger rett og slett ikke sammen bak.

Chelsea har slitt stort med spissproblemer denne sesongen. Alvaro Morata leverer rett og slett ikke, og er usikker til dagens match grunnet skadeproblemer. Man har Oliver Giroud, som nok er en bedre spiss enn Morata, men også han har slitt med skader. Det meldes i skrivende stund at Chelsea henter Gonzalo Higuain på lån fra AC Milan. Om Higuain rekker denne matchen, vet jeg ikke. Sarri velger fort å gå for Eden Hazard på topp for gjestene. Hazard har lekt med Arsenal sitt forsvar før, og jeg tror Arsenal-forsvaret skal slite med Hazard også i denne matchen.

Arsenal var skuffende sist mot West Ham, også i det offensive spillet. Det offensive spillet har til tider vært meget bra, og jeg tror sjansene er gode for at Arsenal scorer mot Chelsea. Mkhitaryan er ute med en ankelskade, men har ikke vært fast for Arsenal, og er ikke et altfor stort tap. Welbeck også ute med ankelskade, men hadde nok ikke startet uansett. Aubameyang kan vel sies å være ligaens beste spiss, og er en trussel for samtlige motstandere. Jeg tror sjansene er gode for et tidlig mål i denne matchen. Et hullete Arsenal-forsvar vil ikke holde altfor lenge, samtidig er man farlige fremover. Ser man på Arsenal sine matcher mot topplagene denne sesongen, så har det endt med 0-2 hjemme mot Manchester City, 3-2 borte mot nettopp Chelsea, 1-1 hjemme mot Liverpool, 4-2 hjemme mot Spurs, 2-2 borte mot Manchester United og 5-1 borte mot Liverpool. Både 0-2 matchen mot Man City og 1-1 matchen mot Liverpool kunne meget fort endt med over 2.5 mål. Ellers er det scoret mye mål i toppoppgjørene Arsenal er involvert i.

Oddsen på over 2.5 mål står til 1.73 hos Pinnacle. Et brukbart spill, men jeg velger å gå for litt større risiko. Jeg tar over 2.75 mål linjen til 1.92. En match med 4 mål eller mer ville ikke overrasket, og de som vil ha enda mer risiko, kan prøve på over 3 mål til 2.20 eller over 3.5 mål til 2.70. Jeg ser for meg en match der minst 3 mål er sannsynlig. Det er vanskelig å stole på dette Arsenal-forsvaret, samtidig som jeg tror man scorer på eget gress mot Chelsea. Over 2.75 mål til 1.92 er brukbart betalt i mine øyne, og et spill settes!

Alla rekar
Over 2.75 goals
2019-01-19 18:30
Arsenal-Chelsea
6.00 u
-6.00 u
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Ogvert Ogvert