Det är två rätt formstarka lag som möts i London när Premier League kickar igång sin 22:a omgång. Hemmalaget Palace med fyra segrar i de sex senaste tävlingsmatcherna och Watford med bara en torsk de senaste sju.

CRYSTAL PALACE VÄNTAR PÅ ZAHA

Palace har haft problem med målskyttet denna säsong och en del i det är att fjolårets succéman Wilfried Zaha inte riktigt nått upp till samma nivå denna säsong. Förvisso tre gjorda mål men visst finns det mer att hämta från Zaha denna säsong. Norrmannen Sörloth blev inte heller någon succé och är numera utlånad till belgiska Gent. Med målsumparen Christian Benteke skadad kommer Ayex spela centralt i anfallet med Zaha och Townsend som vingar. Det innebär ett mycket mer rörligt anfallsspel där de avgörande passningarna kommer sättas efter backen snarare än i luftrummet. Mötet mot Watford är också en match där tränare Roy Hodgson nog känner att möjligheten till tre poäng är stora varav laget lär balanseras enligt en mer offensivare 4-3-3-modell.

(4-3-3): Guaita, Aanholt, Sakho, Tomkins, Wan-Bissaka, McArthur, Milivojevic, Kouyaté, Zaha, Ayew, Townsend

WATFORD MED FULL FART FRAMÅT

Watford är en pärla i årets Premier League-upplaga. Laget är oerhört offensivt balanserat och framförallt på bortaplan tas inga fångar alls. Laget har gjort två mål eller fler i fyra raka bortamatcher. Glädjande nog ur ett svenskt perspektiv har Ken Sema slagit sig in i elvan och gör dessutom både mål och assist. Utöver Sema är spelare som Deulofeu, Deeney och Femenía riktigt härliga att beskåda. Watfords skadelista krymper också sakta men säkert. Startelvan då? 4-2-2-2 är modellen och med betoning på fart.

(4-2-2-2): Foster, Holebas, Cathcart, Mariappa, Femenía, Capoue, Doucouré, Pereyra, Sema, Deulofeu, Deeney

SPELTIPS OCH ANALYS

Överlinan lockar mest även fast Palace inte fått igång målskyttet ännu. Detta är en match där båda lagen har inställningen att tre poäng finns att plocka. Jag tror varken Palace eller Watford lyckas med att hålla nollan vilket så klart talar för ett överspel. Över 2.25 liras!

https://1x2.se/odds/9wspS3uE/crystal-palace-watford-fc

Alla rekar
Över 2.25 mål
2019-01-12 16:00
Crystal Palace - Watford FC
1.00 u
0.88 u
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Christopher Kviborg Christopher Kviborg