Boavista tar imot Maritimo til en spennende match i Primeira Liga. Boavista og Maritimo er tabellnaboer, med hjemmelaget på 14. plass med 16 poeng, og Maritimo på 15. plass med 14 poeng.

Boavista står med 2 strake hjemmeseire, 2-0 mot Tondela og 1-0 mot Setubal, men det er også de to første seirene i ligaen siden 07.10.2018, når man vant 1-0 hjemme mot Aves. Goncalo Cardoso er ute med suspensjon etter det røde kortet han pådro seg på overtid mot Braga forrige runde. David Simao og Obiora Nwankwo meldes ute. Sistnevnte ikke et stort forfall. Stephane Sparagna og Fabio Espinho meldes som usikre. Sparagna er ikke heller et stort forfall, men Espinho er det verre med.

Maritimo har vært inne i en forferdelig periode, med 1-1-8 siste 10 matchene. Seieren kom heldigvis forrige match, når man slo Portimonense 2-1 på eget gress. Det har vært veldig mange jevne matcher som Maritimo kanskje burde fått mer ut av enn det ble. Seieren forrige runde var nok deilig, og kan kanskje gi laget et boost. Førstekeeper Amir Abedzadeh er med landslaget, men Charles er en brukbar keeper, så tapet er ikke altfor stort. Fabricio Baiano meldes som usikker til dagens match, men ellers ser laget til Maritimo bra ut.

Boavista er favoritt i dagens oppgjør. Oddsen på hemmelaget ligger på rundt 2.05. Boavista er favoritter, men at man skal ha nesten 50% for seieren syntes jeg høres høyt ut. To lag som er på høyde med hverandre, der hjemmelaget har større fravær i dagens match enn gjestene. Boavista har såklart hjemmefordel, men dette er en match begge lag kan vinne, og der Uavgjort-faren er overhengende. Begge lag scorer utrolig lite mål. Boavista har klart å putte 12 ganger denne sesongen på 16 matcher, Maritimo enda verre med 10 mål på 16 matcher. 0-0/1-0/1-1/0-1 er sannsynlige resultat. Underspill-linjen er satt ganske lavt, og med Boavista sine fravær syntes jeg Maritimo +0.5 til 1.86 er det beste spillet i matchen.

Alla rekar
Maritimo +0.5 AH
2019-01-12 21:30
Boavista-Maritimo
5.00 u
4.30 u
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Ogvert Ogvert