Newcastle tar imot Manchester United til en spennende match på St. James' Park.

Newcastle startet sesongen meget svakt, men hadde også et veldig vanskelig kampprogram. Etter hvert begynte man å ta poeng, og er for øyeblikket på 15. plass med 18 poeng. Slipper inn relativt lite mål, men "bare" 27 baklengs på 20 matcher, de 5 lagene man har bak seg på tabellen står med 41, 38, 41, 47 og 35 baklengs til sammenligning. Ki Sung-Yong har forlatt Newcastle for landslaget, mens Lejeune, Fernandez og Clark er usikre. Lejeune har ikke spilt i Premier League sålangt denne sesongen, mens fravær på både Fernandez og Clark kan være et større problem for Benitez. Fremover på banen har Salomon Rondon kommet i gang. Virker å ha spilt seg til en fast spissplass for hjemmelaget, og står med 5 mål, samtlige mål kommet etter 10. november. Rondon er en spiller det kan være vanskelig å holde styr på, og jeg tror Newcastle kommer til å utfordre United-forsvaret i dag.

Manchester United har definitivt vist bedre takter etter Solskjær tok over. Eventuelt etter at Mourinho forsvant, alt ettersom hvordan du ser på det. Har scoret 12 mål de siste 3 matchene. Det er bra levert, men det må også nevnes at det har vært mot Cardiff, Huddersfield og Bournemouth.

Lukaku var tilbake sist med mål etter innhopp. Alexis Sanchez er det mulig man også får se i dag. Pogba har vært meget meget god de siste matchene. Offensivt så tror jeg Manchester United kommer til å levere. Men dagens motstand er hakket vassere defensivt enn de tre lagene man har rullet over. Bailly er ute med suspensjon etter det røde sist, og både Smalling og Rojo er ute med skade. Jones/Lindelöf som stopperpar i kveld? Manchester United har slitt veldig med å holde nullen, og man har ikke klart det i noen match heller etter trenerbyttet. Jeg tror Rondon og resten av Newcastle-gutta har gode sjanser for å score i kveld. Forrige match endte 3-2, et lignende resultat i kveld?

1.833 er oddsen som tilbys på over 2.5 mål. Jeg syntes dette er odds som er spiselig, United har vært mye bedre fremover enn bakover, begge lag sliter med skader i forsvaret, og Newcastle har Rondon i god form.

Match:Newcastle-Manchester United

Spill:Over 2.5 goals

Odds:1.833

Units:5

Bookmaker:Pinnacle

Alla rekar
Over 2.5 goals
2019-01-02 21:00
Newcastle-Manchester United
5.00 u
-5.00 u
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Ogvert Ogvert