Näst först mot näst sist. Snudd på serieledare mot snudd på jumbo. Liverpool gästar Burnley i vad som bör bli en ensidig historia, alldeles oavsett om Sadio Mané hinner tillbaka från skada. Allt från kvalitet till tabellplacering talar för det.

Håll koll på Sveriges bästa bettingsidor här

Läget i Burnley

Det har gått ett par månader sedan Burnley senast vann en match. Vill vi vara elaka berättar vi att det var i september. Vill vi visa lite medlidande så var det faktiskt den 30 september. Nästan oktober. Alltid något. Annars har laget haft svårt att ta poäng och just nu parkerar man på nittonde plats i serien.

När man ställdes mot Manchester City, Chelsea och West Ham i tre raka matcher släppte man in totalt 14 mål, och ska man se en ljusning är det att man på de tre senaste matcherna släppt in totalt fyra mål. Bortsett från det talar inte mycket för poäng mot Liverpool. ”Alla älskar en underdog-berättelse”, säger tränare Sean Dyche. Det var mer troligt med en sådan förra säsongen för Burnley.

Form: F-F-O-F-F

Skador och avstängningar: Nick Pope

Läget i Liverpool

En förväntad flipp med ett par mål framåt, eller en flopp och inkassering av säsongens första ligaförlust? Det vi vet med all säkerhet är att Sadio Mané klampat runt i flip-flops de senaste dagarna på grund av ett sår i foten. ”Och man kan ju inte spela matcher i flip-flops!” säger tränare Jürgen Klopp inför matchen.

Utöver Mané är Andy Robertson osäker till spel, men Liverpool får tillbaka kapten Jordan Henderson. Trots den dalande formen i Champions League finns inget annat än seger som gäller här för gästerna, som alltså är fortsatt obesegrade i ligan och skuggar Manchester City i toppen. Dessutom har man 6-1-1 mot Burnley i de åtta PL-mötena lagen emellan.

Form: V-F-V-V-F

Skador och avstängningar: Alex Oxlade-Chamberlain

Slutsats & speltips

Ska vi dra till med något statistiskt roligt? Alla mål som Liverpool smällt in på Trumf Moor, närmare bestämt sju stycken, har kommit i andra halvlek. Vi testar därför totalt över 2,5 mål i andra halvlek till 3,75 på bet365.

Mohamed Salah gör första målet i matchen spelas till 3,35 gånger pengarna, samtidigt som långskottet blir att Liverpool vinner med 3-1, vilket ger 12,00 gånger pengarna på Bet365.

Innan du spelar - har du koll på dessa oddsbonusar?

…och håll ögonen på: Mohamed Salah. Inte lika glimrande som i fjol, men sju mål på 14 ligamatcher är inte illa.

Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Nemrud Kurt Nemrud Kurt