Speltips: West Bromwich - Brentford. Skadeskjutna Bin bör få problem

West Bromwich 3/12

Det var tyvärr längesedan ni fick ett tips av mig. Familj, men framförallt jobbet har tagit all tid, men förhoppningsvis lugnar det ner sig nu vilket borde förbättra både kvantiteten och kvaliten på inläggen och spelen.

Denna vecka är en bra vecka. Måndagsmatch i Championship följs upp av veckomatcher i Premier League. Lägg därtill att Southampton äntligen sparkade Hughes nu på måndagen vilket gör att man äntligen kan få lite framtidshopp.....

West Bromwich är hemmalaget i kvällens match och man möter det alltid lika fröjdiga Brentford. Två lag utan någon som helst historik mellan varandra i närtid. Senast lagen stötte på varandra var 2003 så här har vi inget att hämta. Jag tycker mig dock ana ett hemmalag som osar optimism och form som möter ett bortalag där saker och ting hamnat lite på sniskan sedan deras framgångsrike manager bytte klubb till Aston Villa.

West Bromwich

WBA åkte som de flesta kommer ihåg ur Premier League ifjol. År av dåligt ägande och halvdanna coachrekryteringar var droppen. Man fick dock behålla en stomme av spelare vilket gjort att återhämtningen gick Snabbare än vad jag trodde i maj ifjol. Man ligger på en fjärdeplats och med säkerhet kommer man vara med i fajten om direktplatserna till PL hela denna säsong. Truppen är bred och spetskompetensen finns där. Gayle och Rodriguez är två anfallare som är prooven i Championship. På mitten har man en alltmer fungerande Liverpoore och försvarsspelet har ju alltid funnits där. Faktum är att just förssvarsspelet är kanske det som inte fungerat. Bara en sådan sak att man hittils redan släppt in 27 baljor, vilket är en mer än Bolton som ligger näst sist. Samtidigt gör kanske inte detta alltförmycket när man också öser in mål. 41 stycken är sex fler än Norwich som gjort näst mest hittils i Championship.

Till denna match saknar man fortsatt Bartley som är borta pga knäskada. Gayle som börjat de senaste matcherna på bänken är fitt, men att han börjat på bänken pga av sina anfallskollegors form. Tajt matchande (Man spelar redan nästa fredag igen) gör dock att jag tror att det är stor chans att vi får se Gayle från start idag.

Formen är också fin. Tre raka segrar har det blivit emot Swansea, Ipswich och Leeds och med en match mindre spelad är detta en viktig match då man vid vinst endast har två poäng upp till direktplatsen och Leeds.

Brentford

Bortalaget fick som sagt en käftsmäll när Dean Smith bytte klubb till Aston Villa för någon månad sedan. Där och då var man ett lag som spelade för uppflyttning. Men nu är formen otroligt usel. 1 seger senaste 13 matcherna och just nu får man snarare kolla nedåt i tabellen och kriga för att undvika nedflyttning. Detta trots att man har Maupay på topp som ligger två i skytteligan. Den franske anfallaren har gjort 13 och assisterat till 6 mål, vilket gjort att han haft en del i 19 av deras 30 mål. Jag vågar nog påstå att Maupay är den spelare i Championship som betyder mest för sitt lag.

Annars brukar jag hylla lagmaskinen Brentford. Men även detta har vacklat senaste månaderna. Taffligt försvarsspel och långt mellan lagdelarna är egenskaper jag slagits av och detta är inget som primeras i denna serie.

Ska man ytterligare addera svagheter så är man skadeskjutna. Man har skador med en rad nyckelspelare. Benrahma, Watkins, Mokotjo och Jeanvier är samtliga spelare som förstärker detta lag men som inte kommer medverka ikväll vilket såklart väger över mer för WBAs del.

Tips

Man behöver väl inte vara hjärnforskare för att fatta vart min tro i denna match är. WBA är starkare på ¨samtliga lagdelar (Ska vara Maupay som skulle kunna ta plats i WBA). Man har dessutom formen och motivationen och man borde kunna styra av Brentford ganska enkelt. Ett alternativt spel skulle kunna vara överspelet. Två offensiva lag som har styrkan i offensiven. Dock är jag rädd att Brentford kommer backa hem för mycket och vid ett allt för sent ledningsmål för WBA skulle övern bli jobbig.

Datum: 208-12-03 klockan 21:00

Match: West Bromwich - Brentford

Tips: West Bromwich -0,5

Odds: 1,9

Bookie: Pinnacle

Insats: 5u (Flat)

Se bästa odds till matchen här!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.