En röd stjärna tillika plump i protokollet? Ja, precis så. I veckan tog inte Liverpool sitt första steg mot säsongens svacka. I stället ska man nu studsa upp och ta sig tillbaka på segerspåret igen, med tabelljumbon Fulham som motståndare på andra planhalvan.

Håll koll på Sveriges bästa bettingsidor här

Läget i Liverpool

En 2-0-förlust borta mot Röda stjärnan var det knappast någon som förutsåg, men faktum är att Liverpool fortfarande är obesegrade i ligan och två poäng från en förstaplats som Manchester City återigen vill göra till sin egen säsongen ut. Hemma på Anfield krävs ingen raketforskning för att förstå hur vassa Liverpool är.

Parallellt med rykten om att Xherdan Shaqiri redan kan lämna och att majoritetsägare John W Henry kan sälja klubben för 2 miljarder dollar är Liverpool redo att knocka jumbon från London. Trots att Jordan Henderson, Nathaniel Clyne och Dejan Lovren är osäkra till spel ska mycket till för att hemmalaget ska tappa poäng här.

Form: F-O-V-V-V

Skador och avstängningar: Alex Oxlade-Chamberlain

Läget i Fulham

Formen? Vi tar den direkt. Sex raka förluster och närmare en månad sedan Fulham prickade in ett mål. Visserligen elva fullträffar framåt, men 29 (flest i ligan) bakåt. Därtill ska sägas att Fulham inte har vunnit i ligaspelet sedan den 26 augusti, då med 4-2 mot Burnley, och ni förstår vilken tuff uppgift som väntar gästerna.

Inför den här säsongen var laget tillbaka i Premier League, men skillnaden mellan första- och andraligan är som bekant stor. Det går att lyfta fram en handfull intressanta spelare som André Schürrle (fyra ligamål hittills), Aleksandar Mitrovic (fem) och eftertraktade talangen Ryan Sessegnon. Ändå räcker Fulham inte till på Anfield.

Form: F-F-F-F-F

Skador och avstängningar: Joe Bryan

Slutsats & speltips

Full fart framåt? Högsta växeln från start? Allt det där. Liverpool är spel- och revanschsugna, och lär trycka igång turbon från matchminut ett. Därför spelas över 2,5 mål i första halvlek till 3,40 på bet365. Att första halvlek blir halvleken med flest mål testas också till 2,87 gånger pengarna.

Vi drar i vanlig ordning i väg ett långskott också och då tippar vi ett resultat. Liverpool vinner med 5-1, vilket på samma sajt ger 19,00 pengarna. Anledning till det långskottet? En orkanoffensiv som vill blåsa bort allt i sin väg efter debaclet i Belgrad.

Innan du spelar - har du koll på dessa oddsbonusar?

…och håll ögonen på: Aleksandar Mitrovic. Om Fulham gör mål lär han göra det.

Ett inlägg av
Nemrud Kurt Nemrud Kurt