Speltips: CSKA Moskva - AS Roma - Spelvärdet enormt

Roma 7/11

Champions League-gruppspelen fortsätter under onsdagen och vi har ett flertal sevärda matcher att se fram emot. Tidigt ut har vi ett intressant möte i Ryssland dit Roma rest för möte med CSKA Moskva.

Gruppens förutsättningar

Roma och Real Madrid är placerade i topp med 6 poäng var, medans CSKA Moskva är trea på 4 poäng och vinsten tog man ju överraskande hemma mot ett roterande och skadeskjutet Real Madrid. Lagen möttes senast i Rom där Roma vann enkelt med 3-0, men CSKA Moskva skapade ett gäng chanser tidigt som kunde ha ställt till det för Roma. Det ska nämnas att CSKA var utan sin kapten och målvakt Akinfeev och valde att inte starta nyckelspelaren Dzagoev. Även unge supertalangen Bijol saknades pga skada.

CSKA Moskva

Concharenkos CSKA ligger på en femte plats i Ryska Premier League där man har 4 poäng upp till andra placerade Lokomotiv Moskva, serien leds av suveräna Zenit som dragit i från. Laget har sedan vinsten mot Real Madrid gått in i en mindre svacka, där förutom 3-0 förlusten mot Roma även gått trögt i ligan även om just förlusterna är mot topp 4-lagen i ligan. Senast mot Dynamo Moskva var dock spelet på framgång trots ett 0-0 resultat, enligt underliggande statistik för matchen skapade man mer än nog för att ta hem segern och det får ses som en positiv riktningsförändring och totalt sett ser man ut att inte vara i någon särskild fara.

Tränare Concharenko har även fått för sig att mixtra lite med spelsystemet vilket inte fallit särskilt väl ut och förväntningarna är att försöken med fyrbackslinje skrotas och att man återgår till sin 3-4-2-1 som man bemästrat så bra, man har möjlighet att packa ihop laget och vänta ut Roma och med yviga Vlasic och den Ryska skytteligaledaren Chalov på topp ihop med Dzagoev innebar man ett vasst offensivt hot på topp. Dessutom hittar vi numera den gamle Palermo och Hull-spelaren Abel Hernandez i Ryssland och CSKA numera som varit skadad ett tag, men han är skadefri och spelade senast i ligan. Han är enligt UEFA med i CSKA's CL-trupp och är defintivt en joker att kasta in för hemmalaget.

Roma

Di Francesco's Roma må ligga bra till i gruppspelet men när det kommer till den inhemska ligan är det allt annat än positiva saker vi fått uppleva denna säsong. Man parkerar på en nionde plats med fem poäng upp till fjärdeplatsen och hela 15 poäng bakom Juventus.

Värst utav allt är troligtvis det faktum att man inte underpresterat enormt eller haft överdrivet oflyt emot sig, på plan har den tillfälliga boosten från systembytet från 4-3-3 till 4-2-3-1 lagt sig och flertalet, om inte majoriteten, utav startspelarna har varit och befinner sig helt under isen. Man lider lite utav skadeproblem och till matchen saknas De Rossi som trots sina 34 år varit den som gått i framkant för laget sett till inställning och energi. Man har en livsviktig hemmamatch mot Sampdoria i helgen man absolut inte får förlora och man bör nog inte utesluta en viss rotation, även om inget sådant är uttalat.

Slutsats och speltips

Oavsett hur Roma än ställer upp så är det med ett hål i mitten där De Rossi saknas, för i hans frånvaro är det inget alternativ som fungerat fläckfritt brevid Nzonzi, som får dra ett massivt lass. Man lär få föra matchen i Ryssland till en viss mån men CSKA är ett skickligt lag på att pressa och är ett utav de aktivaste lagen i Ryska Premier League när det kommer till att motverka motståndarens tid med bollen, jag förväntar mig att man kan störa Roma ganska bra i deras speluppbyggnad. När det kommer till Romas prioritering så räcker ett kryss långt här, medans man absolut inte får förlora. Man får då en inbördes fördel mot CSKA och det ska räcka för att ta en andra plats, även om Di Francesco inte alls är den typen av tränare som skulle gå för ett kryss.

Det kan såklart bli hans fall också, men oavsett så finner jag det nästintill bisarrt att Roma är prisade så lågt som man är. Under 2.0 på -0.5 linan är allt annat än rimligt i min bok och detta är utan att blinka en syn från min sida, fint spelvärde med andra ord.

CSKA Moskva +0.5 spelas till 1.96 hos SBObet.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.