Speltips: Brighton - West Ham. Har det lossnat nu?

West Ham

Jag beskrev West Ham för några omgångar sedan som ett ofärdigt hus. Att topparna finns där råder inget tvivel om, men stundtals är man öpnnare än en bok. Och detta är väl det West Ham vi är vana att se. Med höga höjder och djupa dalar. Men saker och ting har hänt.....

West Ham

Ja vad säger man om detta West Ham..... Rent namnmässigt är det ju ett lag som utanför top 6 kanske tom har det bästa laget. Men jag vill fortsatt sätta ett frågetecken kring tränare Pellegrini. Redan när han tränade City tyckte jag att man såg brister både i det taktiska och i det mentala. Man vek ofta ner sig och när det såg som bäst ut så kom alltid ovääntade förluster. Å andra sidan så verkar han vara bra på att foga ihop storstjärnor och få dessa att arbeta emot samma håll. Och det lär behövas. Yarmolenko, Anderson och inte minst Arnautovic och starka karaktärer, men om de börjar dra nytta av varandra kommer de ha ett av ligans farligaste offensiver.

Efter förlusten emot Wolves var dagarna räknande för Chilenaren. Med 0 poäng skulle man möta Everton borta, Chelsea hemma och United borta... Men 7 poäng på dessa matcher och formen pekar nu rätt uppåt. Matchen mot senast var briljant. Visserligen var United under all kritik, men man skall inte föringra West Hams insats i denna match.

West Ham har en del skador, men truppen är bred. Dock skall man såklart inte skoja bort avbräcken på Wilshere, Sanchez, Hernandez, Carrol, Lanzini och Reid. Dock skall väl sägas att de flesta av dessa har vart borta ett tag och formen man byggt upp, är med det lag man har tillgängligt till kvällens match

Brighton

På en femtonde plats finenr vi laget från sydkusten.... Brighton har bara skrapat ihop 5 poäng på sina sju matcher. Det känns lite, men detta kanske beror på att segern kom emot United, men utöver denna har man faktsitkt inte imponerat särskilt mycket. Efter den vinsten har man nu faktsikt 6 raka matcher (Inklusive förlusten emot Southampton i Carabao Cup) utan vinst. Sen skall väl i ärlighetens namn sägas att motståndet har vart svårt. Förlusterna har kommit emot top 6 lag, så kanske ska vi inte måla fan på väggen än.

Till denna match är Gross bekräftat out. Dale Stephans är på väg tillbaka och beräknas göra ett sent fitn ess test... Kanske får vi se honom på bänken iaf. En som är tillbaka är Jose Izquierdo. En skada har hindrat honom inledningsvis denna säsong men efter några matcher u23 men till denna match skall han nu vara redo för elvan. Såklart ett fint tillskott.

Matchen

Som sagt.... För några matcher sedan hade Brighton haft ett fint läge i denna match.. Deras kompakta laganda, och vilja att aldrig ge sig att passat perfekt emot ett virrigt West Ham. Nu har det ju som sagt hänt saker hos Londonlaget och hårdrar vi är man starkare än Brighton på i stort sett samtliga positioner. Man har en bättre form, och jag tycker att Brightons spelstil borde passa detta West Ham fint. Jag hade själv satt West Ham som favoriter i denna match, men oddsen är ganska 50/50 där Brighton faktsikt just nu värderas som knapp favorit, så i min bok ligger värdet på West Ham här trots bortaplan.Jag spelar West Ham +0 @ 2,02 på SBObet

Tid: 2018-10-05 klockan 21:00

Match: Brigton - Wet Ham

Speltips: West Ham +0

Odds 2,02

Bookie: Pinnacle

Lycka till!

//Masen






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt