Speltips: Reading -Queens Park Rangers. Håller trenden i sig?

Reading 2/10

Gårdagens bloggspel satt fint när Stanislas iskallt kunde göra mål från straffpunkten. Det vart mycket ritkigt en underhållande match mellan två lag som verkligen vill spela fotboll. Idag blickar vi emot Championship där det bjuds på veckoomgång. Mina ögon har hamnat på matchen mellan Reading och QPR.

Reading

Att The Royals skulle få en tuff säsong var nog de flesta eniga om. Man har inte värvat speciellt sexigt, och medan andra lag satsar ganska ungt och spännande har Reading mer satsat på äldra rutinerade spelare. Mest namnkunnig var givetvis John O Shea som värvades in från nedflyttade Sunderland och skulle hjälpa Reading att stabilsera försvaret. Det har väl gått sådär och man har släppt in 15 mål så långt denna säsong. Dock har man även gjort en del mål och mest framgångsrik har islänningen Bodvarson med sina sex mål. Jag har faktsikt slagits av de gånger jag sett laget att de har än mer offensiv prägel på laget än man vant sig vid de senaste åren. Jag antar att det beror på att deras manager Paul Clement med erfarenhet från många av Europas storklubbar som assisterande manager. Han lyckades aldrig i Swansea men har nu fått chansen i Reading. Som sagt spelet finns nog där, om attratkiv fotboll är ett måste, men Readings problem är snarare att man saknar struktur och en defensiv grund. Dock kanske detta kommer lösas ju längre in i säsongen vi kommer när Clement mer fått sätta sin prägel på laget.

Till denna match saknas "förmodligen" O´Shea. Jag säger förmodligen för att Sky har i sin prewiev sagt att han är tillbaka, vilket i min bok inte stämmer då han borde ha ytterligare en match avstängning kvar sedan sitt röda emot Hull. Detta är såklart ett stortavbräck då han bidrar med en erfarenhet som inte ett lag som Reading kan ersätta. I övrigt väntas anfallare Baldock att fortsatt vara ute, men som sagt. Här har Bodvarson visat sig vara ett minst lika bra alterantiv.

Queens Park Rangers

Detta är nog mitt Bogeylag nummer ett. Och ändå skall jag in och peta när QPR spelar.... Men Qpr som är ett mysterium har det fortsatt jobbigt. Dagarna när man levde över sin ekonomi och gav samtliga spelare storlöner är förbi och man har nu försökt hitta tillbaka till någon form av grund att stå på. Man har de sneaste åren vart inblandad i nedflyttningsstriden och bli inte överaska om man är där även i år. Man kanske till och med riskerar att få lämna detta år. Man har hittils spelat in 10 poäng och man man blandar topprestationer med ritkiga bottennapp. Efter en svag inledning på säsongen hittade man plötsligt formen och vann plötsligt tre matcher inom kort tid. Många var nog de som tänkte att nu kanske det vänder, men då kom två raka förluster emot Norwich och Swansea och vips var man indragen i bottenstriden igen. Jag tycker laget påminner lite om Reading. Man saknar de stora stjärnorna och man letar förbrilt efter någon form av identitet.

Till denna match kan försvarare Leistner vara tillbaka. Fösvararen har dragits med en vadskada han ådrog sig i matchen emot Norwich och har efter det saknats i två matcher, vilket verkar synts. Han är den som håller ihop det där försvaret och utan honom kommer QPR få problem. Här kan man självklart vänta tills att elvorna släpps för att se om han medverkar idag, men jag själv tar spelet redan nu.

Statistik

Reading har vart inblandade i några målrika matcher på slutet. Faktum är att deras fem senaste matcher gått över linan 2,5 vilket såklart gör att man reagerar. Även om man kikar enbart på hemmastatstiken så har de gått över linan sina tre senaste bataljer. Reading släpper nästan alltid in mål. Man höll nollan mot Hull för någon omgång sedan, men förutom den matchen har man faktsikt släppt in mål i samtliga matcher denna säsong.

QPR gick visserligen över linan senast, men är inte lika målglada som sina motståndare. Dock har man gått över linan tre av sina fem senaste bortamatcher. Skulle man dessutom sakna Leistner så utgår jag från att man kommer läcka där bak

Speltips

Mycket känsla, men Clements Reading är offensiva och kommer föra denna match. Med en Bodvarsson i form så är jag ganska säker på att man kommer göra mål på ett defensivt skört QPR. Dock vågar jag inte lita på Readings defensiv för att spika ettan. Men Reading har en trend med målglada matcher och denna trend känns stark. Att man dessutom har defensiva problem i QPR gör inte saken sämre. Hade själv satt ett odds runt 2 på för övern i denna match men när ö2,5 ger 2,14 på Pinnacle så måste jag ge det ett försök.

Tid 2018-10-02 klockan 21:00

Match Reading - Queens Park Rangers

Tips Över 2,5 mål

Odds 2,14

Bookie Pinnacle

Vill man ha ytterligare alternativ för kvällen så kika gärna i min spelbok där ytterligare 2 speltips finns,

https://1x2.se/spelbok/2582

Lycka till

//Masen






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.