Speltips: Volleyball World Championship : Italien+Bulgarien fixar söndagsmiddagen!

Volleyboll 4/9

Vet att det fins en hel del därute som försöker rygga mina volleyboll-spel samtidigt som det ibland kan vara svårt att hänga med på liven då både linor och odds kan ändras ganska snabbt. Nu när det snart är VM och de flesta matcherna finns ute i god tid före med ganska bra limits tänkte jag försöka få ut dagliga inlägg på enligt mig bästa spelen eller att åtminstone få ut inlägg så ofta jag hinner och finner av värde! Detta för att underlätta för er att hänga med samt att ev. väcka intresset hos några därute att börja följa den här fartfyllda sporten som lever undanskymd tillvaro här uppe i Norden bortsett från Finland där den är ganska stor.

VM dag 1(12/9): Både Italien och Bulgarien som delar på värdskapet tjuvstartar VM och därför endast två matcher denna ”första” dag.

Italien – Japan: Hemmanationen har laddat för detta mästerskap under längre tid och släppt fram en del yngre spelare och kryddar dessa med rutinerade spelare som Zaytsev, Juantorena och Lanza bla. Laget har full potential att ta sig långt på hemma-VM och har hamnat i en behaglig grupp med en premiärmotståndare som inte är den sämsta men inte heller något av topplagen i gruppen. Det gör att vare sig man vill eller ej så måste man ta i från start. Vi vet annars att italiernare kan vara lite trögstartade oavsett idrottsgren när det kommer till mästerskap. Italien mötte Kina i en träningsmatch veckan innan VM och vann med 3-0 och 21 poängsskillnad. Japan är visserligen bättre än Kina, om än marginellt men ett hemmalag som vill ut och visa vart skåpet ska stå inför sin publik får kanske inte bättre läge än så att tvåla till sin motstånd och det rejält.

Spel i matchen: Under 142,5p @ 1.71 hos Unibet Även -2,5 i set eller 3-0 funkar i matchen.

Bulgarien-Finland: Mästerskapets andra hemmalag Bulgarien tar emot det svenska broderfolket Finland i sin premiär. Båda lagen har genomgått generationsskifte till stora delar men Finlands är mer kännbart då deras ”golden generation” är ålderstigna och haft sina bästa dagar bakom sig och nya spelarna inte håller samma klass.Bulgarien hemma däremot är det aldrig någon lätt match och det visade man bla under Nations League där man besegrade självaste Brasilien. Ett heltänt Bulgarien kommer att vinna detta efter högst fyra set men där är det alldeles för låga odds att ta sikte på, istället tittar på vi på total antal poäng i matchen. Av det jag sett från lagen tidigare så har vi två lag som i tidigt skede släpper seten från sig när de märker att den är förlorad och vi kan räkna med snitt på 45p/set vilket ger 180p totalt om vi får fyra set.

Spel i matchen: Under 180,5 @ 1.68 hos Unibet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt