Speltips: Echo Fox vs Luminosity

Förra spelet finns kvar att lägga, gå in på min profil på twitter där inlägget heter "Call of Duty World Championships". Det tunga spelet har faktiskt gått upp 20 punkter på Coolbet så där finns fint värde. Eventet börjar ikväll och kommer att streamas över på www.twitch.tv/callofduty om ni vill jobba in alla spelen.

Echo Fox vs Grupp G

Grupp G är den gruppen som är lättast att avgöra vilka som kommer gå vidare ur gruppen till slutspel. Här har vi två lag som spelat i ligan, Echo Fox och Luminosity. Båda lagen har varit lag som varit i toppen där Luminosity har tappat sedan bytet där man fick in Formal och släppte Octane. Formal är en långsammare AR än vad Octane är och det verkar ha gjort att Luminosity blivit betydligt sämre. Formals spelstil passade mycket bättre på IW och AW där du behövde en stabil AR som var pricksäker på långa avstånd. Luminosity som varit ett top3 lag hela året misslyckades man med att kvalificera sig till slutspelet i ligan vilket är ett enormt fiasko. Echo Fox har däremot blivit bättre och bättre sedan man gjorde sitt byte, man har Temp som är en av världens bästa flex-spelare just nu och får man flytet i sin hardpoint kan man utmana de bästa lagen.

De två andra lagen i gruppen är Vitality och Havok vilket båda står i 41x pengarna på vinst på gruppen samt 7.50 att kvalificera sig ur gruippen. Med andra ord är det i princip matchen mellan Echo Fox och Luminosity som kommer avgöra vilket lag som kommer vinna gruppen, i skrivande stund ligger Luminosity på 1.72 och Echo Fox 2.00. Det är en väldigt jämn match, om man utgår från det och sen ser att man får hela 3.50 på att Echo Fox faktiskt vinner gruppen är det ett bjudodds. Jag ser inte att Havok eller Vitality kan vinna över någon utav de två lagen, om man ändå gör det kommer man inte kunna vinna gruppen. Det är en jämn match som kommer avgöra vilka som vinnerr, jag skulle säga att matchen är 50/50 och då är oddset väldigt generöst.

Matchen som kommer att i princip avgöra hela gruppen mellan Luminosity och Echo Fox spelas ikväll 22:30 på www.twitch.tv/callofduty

Spel: Echo Fox vinna grupp G @ 3.50

Spelstopp: 2018-08-15 16:00

Liga: Call of Duty World Championships

Bolag: bet365

Värdering: 3/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt