Speltips: Ilves U20 - SJK U20 /2018

Senaste bloggspelet som spelades i torsdags slutade i en förlust när MPS/Atletico Malmi framgångsrikt parkerade bussen i Lahtis och fick 1-1 borta mot Reipas, vilket samtidigt var Reipas första poängförlust denna säsongen. Har inte under dom senaste dagarna hunnit med att blogga något, men resultaten har i det stora hela varit bra, i fredags hade man lite oflyt på några högoddsare som sket sig på övertid, lördagens spel gick sen bättre när dagen slutade på nästan +20 u. Förhoppningsvis kan formen fortsätta att vara bra, tar nu fokus på en U20 match som kommer att spelas under söndagen.

Ilves U20 – SJK Seinäjoki Akatemia U20 spelstopp 12.08.2018 kl. 13:00

U20 serien drog igång igen förra helgen efter sommaruppehållet. Vi är nu framme vid omgång 11 när det skall spelas totalt 18 omgångar i serien före vi vet vem som blir årets finska mästare i U20 serien. I denna match får serieledande Ilves från Tammerfors SJK på besök till Kauppi sportplan.

Ilves U20 har såhär långt haft en bra säsong när man leder U20 serien med 3 poäng före FC Lahti Akatemia, som har spelat en match mera. Från sina 10 spelade matcher har man 8 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust med målskillnaden 28-9. Det som också är imponerande är att en del av spelarna också spelar fotboll med Ilves II i Kolmonen som också leder för tillfället sin serie. En styrka hos Ilves är att majoriteten av spelarna har under hela sin korta karriär representerat Ilves och således har man spelat tillsammans många år redan. En annan styrka hos laget är att man har en stark defensiv, vilket 9 insläppta mål talar sitt tydliga språk om. Ser vi på det offensiva spelet så har man ett bra anfallspar till sitt förfogande i Arttu Raitinen (7 mål) och Mikke Silvennoinen (5 mål). Som tredje styrka hos Ilves kan man lyfta fram att medan en stor del av lagen som är med i slutserien lyfte upp sina spelare till reservlagen som man har i Kakkonen, så har Ilves spelat hela säsongen mer eller mindre med samma trupp.

SJK ligger för tillfället på en 7:e plats i tabellen när man från 11 spelade matcher har 3 vinster, 4 oavgjorda och 4 förluster med målskillnaden 12-19. För tillfället ligger man 5 poäng efter FC Inter som är laget som har 3:e platsen. Till skillnad från Ilves så har SJK bytt ut stora delar av sitt lag efter att man blev klara för U20 slutspelet. Laget som man spelade med i kvalserien spelar nu till största delar med SJK Akatemia i Kakkonen. Det som gör det stora hela intressanta här i denna match är att SJK Akatemia kommer också att spela match i Kakkonen under söndagen när man möter OLS på bortaplan, detta betyder i sin tur att U20 laget inte kommer att få någora nämnvärda förstärkningar till denna match. Ett annat problem för SJK U20 är att en stor del av lagets spelare har nyligen rykt in i lumpen och kommer att saknas från matchen, vilket gör att jag förväntar mig att man kommer att ställa upp med ett relativt ungt lag i denna match.

Matchen i sig är av stor vikt för båda lagen. Vid en eventuell vinst kan Ilves göra ett 6 poängs ryck til FC Lahti som ligger på andra plats i tabellen och tack vare att både lagen på 3:e och 4:e plats FC Inter och TPS något överraskande förlorade sina matcher idag så kan man rycka 9 respektive 10 poäng från dem. SJK i sin tur kan vid en eventuell vinst stiga till en delad 5:e plats, bara två poäng från medalj. Tycker dock att Ilves skall vara rätt så klara favoriter i denna matchen, med tanke på att SJK högst antagligen kommer att komma till matchen med ett rätt så orutinerat lag. Hade först som avsikt att vänta ut AH oddsen i matchen, men när Ilves för tillfället står på 1.12 så räknar jag med att AH linan blir minst -2.0 AH, en lina som jag tycker man skall ha bra chans att klara. Tycker dock att HT/FT spelet i denna match känns vettigare och väljer att spelat Ilves U20 HT/FT till 1.72 med 4/5 u hos bet365.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.