Speltips: Då kör vi igång!

Hej!

Tänkte börja med att presentera mig kort. Heter André och är ny spelbloggare här på 1x2 där jag främst kommer skriva om ett datorspel som heter League of Legends. Min fokus ligger på de amerikanska och europeiska ligorna men spel från asien kommer även dyka upp ibland. Ska bli väldigt kul att få dela med mig av mina rekar här på 1x2 och jag hoppas att jag kan bidra med lite intressant läsning.

Detta blogginlägget kommer täcka 2 spel denna kväll/natt och vi börjar med det tidigare spelet från den europeiska ligan EULCS

FC Schalke - Vitality Spel: FC Schalke @1.826 Pinnacle. 3/5 Units Tid: 22:00

Schalke och Vitality ligger på en delad tredje plats i ligan tillsamans med G2 och ser båda ruskigt bra ut för tillfället. Förra mötet som ägde rum för lite mer än en månad sedan slutade dock i total dominans från Vitality och Schalke hade inte mycket att säga till om.

Om man tittar på deras 3 senaste matcher tycker jag ändå Schalke har sett bättre ut då man besegrat både G2 och även Misfits som ligger tvåa i ligan. Schalke har verkligen visat på sistone att man är ett lag i toppen och tycker dem blir starkare och starkare för varje vecka som går. Deras junglare Amazing verkar också extremt motiverad för tillfället vilket han utlyste i intervjun han gjorde efter vinsten mot just misfits förra veckan.

Detta borde bli en hyffsat jämn match men där schalke har övertaget i mina ögon. Spelar därför Schalke till 1.82 på pinnacle.

Inför nästa spel får vi bege oss till den nordamerikanska academy ligan som spelas inatt

100ThievesA - TSMA Spel: TSMA @2.37 Betfair. 3/5 Units Tid: 02:00

TSMA har helt ärligt inte sett så bra ut denna säsongen och när man förlorade sin toplaner Brandini till just 100ThievesA blev saken inte bättre då han var en väldigt stark spelare i mina ögon. Tycker dock nuvarande meta passar TSMA väldigt bra och deras botlane MrRallez och Shady spelar nästan alltid bra tillsammans och brukar göra ett bra jobb i laningphase. Problemet för TSMA har ofta varit besluten dem väljer att ta resterande tid av matchen och det känns fortfarande inte som att det finns nån direkt ledare i laget. Detta är dock ett problem som jag även ser i 100ThievesA och därför blir jag lite förundrad över att oddsen ser ut som de gör. Tycker 100ThievesA är för stora favoriter här och spelar därför TSMA till 2.37 på Betfair.

På återseende! /André






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt