Speltips: Mot Miami!

Goooood eftermiddag kamrater!

Lite snabbt om igår precis som vanligt då. Vi hade två spel ute, ett på Red Sox ML och ett där Red Sox skulle plocka matchen med minst två runs. En match jag till en början inte trodde skulle spelas då det regnade i absurda mängder, man hade två raindelays och det var nog ingen som trodde matchen skulle spelas klart. Men vädret höll till slut och man kunde spela hela 9 innings.

Red Sox tog en tidig ledning med 1-0 och kort sagt så kontrollerade man matchen till 100% efter Morelands homerun. Det fanns egentligen inte en enda hotbild i matchen mot bortalaget mer än att Porcello släppte lite fler hits än vad han borde ha gjort. Man vann matchen till slut med 5-3 och båda våra spel hittade hem.

Jag läste en intressant grej igår på tal om Orioles och offensiven, man hade räknat ut deras slagsnitt från första man som slår till den sista i uppställningen och jag blev direkt helt paff. Alltså - inte för att vara den som är den, men det är en fullständig katastrof där många skriver att det är det värsta man sett på många år.

Samtidigt, så skrev jag igår att Red Sox bör krossa O's i varje match i denna serien och jag får korrigera det lite eftersom jag igår inte insåg att man plockat tillbaka Pomeranz inför nattens match som har varit nere i minors och fått kasta. Varför? Jo för att han har varit totalt oduglig i Red Sox i år och inte ens i minors har han skött sig. Så jag är lite förvånad att han är tillbaka. Är det någon gång på säsongen man ska spela på Orioles, så är det ikväll. Jag kommer att vänta till O's släpper sin uppställning, tar man ut ''rätt'' lag så kliver jag in på Orioles hcp. Annars står jag över helt. Kommer spel under kvällen alltså om O's har rätt lag.

Hur som helst, ikväll plockar vi kvällens första match borta i Miami där Braves gästar Marlins!

_________________________

MIA Marlins - ATL Braves

Speltips: ATL Braves ML @1.80

Bolag: Betfair

Värdering: 6/8 units

Spelstopp: 18:10

_________________________

Startande för ATL Braves -

Julio Teheran, går för en 4.00 ERA över 19 starter. Har med sig 105 innings, är noterad för 98 strikeouts och en stabil 1.21 WHIP.

Teheran här är en duktig pitcher som gör sin åttonde säsong för Braves men som kanske inte riktigt har fått exakt den starten han hade velat ha. Hans siffror beror på att han i 5 matcher utav dessa 19 har gjort totalt katastrofala matcher men i övrigt har han gjort antingen bra insatser eller helt fantastiska, så - en duktig pitcher. Hans problem är inte att han släpper hits och därför släpper runs utan han walkar way to much och kommer någon därefter och slår en homerun, ja - då har han plötsligt 2-3 runs på sig men bara på enda hit. Nu är inte Marlins något bra lag i ligan och sitter inte på den spelförståelsen många andra gör i ligan så lite därför bör Teheran kunna fortsätta sin fina form som han har över sina senaste starter.

Startande för MIA Marlins -

Wei-Yin Chen, som går för en 5.75 ERA över 15 starter. Har med sig 72 innings, är noterad för 57 strikeouts och en hög 1.50 WHIP.

Chen här ska jag säga att jag inte följt vidare stenhårt någonsin, jag har sett honom kasta ibland och aldrig fått ett bra intryck av honom. Det ser man ju visserligen på hans siffror bara som han har för detta året, en ERA på 5.75 över 15 starter och 72 innings är inget någon pitcher trivs med. Till skillnad från Teheran så släpper inte Chen supermånga walks, vad han däremot släpper mycket är just hits och när Braves nu står som motstånd så är jag övertygad om att kvällens start inte blir lättare för honom i att försöka minska på antalet släppta hits.

Lägg till att Chen inte är en strikeout pitcher heller, så det får han inte heller med sig som en vapen mot Braves. Bortalaget är förresten också ett av de lag i ligan som drar iväg mest hits och med 5 stycken riktigt tunga namn som slår efter varandra i uppställningen och som hela tiden levererar offensivt så blir det givetvis en mycket tuff uppgift för Chen att ta sig igenom.

Har nog skrivit om något liknande innan - tänk att Chen står där mot första killen han möter och tänker att han var väldigt svår att få ut men lyckas efter en tids kamp, jaha - då kommer nästa kille som är lika bra på att slå och svår att få ut. Så går det hela tiden till i Braves och just därför är man ett av ligans svåraste lag att möta, givetvis störs man psykiskt av detta som en pitcher och tappar istället lätt fokus om man inte är en topp-pitcher i ligan. Nu vann Braves matchen igår med 12-2 och jag ser inte hur man även denna kvällen inte skulle vinna!

Betfair ger oss 1.80 på att Braves plockar kvällens match, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.