Toppscorer i VM fra Premier League. Favorittene (hos bet365) er Harry Kane (7.00), Gabriel Jesus (7.00), Romelu Lukaku (8.00), Sergio Agüero (10.00), Mohamed Salah (17.00), Eden Hazard (17.00), Oliver Giroud (17.00) og David Silva (21.00).

Harry Kane er en meget farlig spiss, noe han har vist de siste sesongene. Tar straffer for England som er et pluss, samt to matcher mot Panama og Tunisia i gruppespillet som er matcher Kane lett kan score flere mål i. Jeg har dog ikke så mye tro på at England kan nå langt. Jeg tror man taper førsteplassen mot Belgia. Dette er dog ikke den verste 2. plassen å få, ettersom man uanett møter motstand fra gruppe H (Polen, Colombia, Senegal, Japan), en gruppe uten noen giganter. Jeg tror sjansene dog er brukbare for at man f.eks kan ryke mot Colombia her. England tror jeg vil spille solid med målfattige matcher, og jeg er ikke overbevist om at Kane kommer til å putte i fleng.

Gabriel Jesus spiller på topp for en av de største favorittene til å ta det hele. Han er en god spiss og Brasil har en lett gruppe. Det er definitivt sjanser for at Gabriel Jesus kan score en del, men Neymar er klart #1 guy, og som vil ta opp en del mål. Han får i motsetning til Kane heller ikke ta straffer. Brasil har også et sinnsykt 2. valg på spissplass, en som mange nok mener burde være førstevalget foran Gabriel Jesus. Nemlig Roberto Firmino. Jeg tror Firmino kommer til å få sjansen, og siden Neymar er mannen som skal gå for rekordene og fort spiller alle matchene og ikke Gabriel Jesus, så kan fort Firmino få sjansen mot Serbia i siste gruppematch.

Sergio Agüero er en spiss jeg rater ganske høyt. Jeg har også spilt spill på Sergio Agüero. Linje på over 1.5 mål er mye lavere enn de andre spillerne i samme oddssjiktet på "Toppscorer fra Premier League", og sånn sett så syntes jeg 10 på Sergio Agüero her er ganske lavt. Oddsen på Agüero toppscorer for hele turneringen er på 38, Jesus på 17. Over dobbelt så høy odds på outright toppscorer på Agüero enn Jesus, mens i på toppscorer fra PL så er forskjellen 7--->10. Man kan ikke ta oddsen direkte slik ettersom det ikke er uavhenginge hendelser rundt hvem de spiller på lag med og hvis et spesifikt lag går langt kan sjansene fra at en spiller fra en annen liga scorer mer osv, men forskjellen er meget stor. Åpenbare drawbacks for Agüero er at han ikke får ta straffer (Messi the GOAT), og at Messi kommer til å ta mange mål. Messi er dog en latterlig syk assist-man og kan skape en åpenbar sjanse ut av intet, så om Messi er i serveringsmodus kan det være en fordel. En annen helt åpenbar svakhet er at man også har Higuain, og at Agüero ikke vil få nok spilletid. Jeg har jo spilt Agüero over 1.5 mål, Agüero toppscorer for Argentina samt toppscorer outright. Grunnen til dette er naturligvis den høye oddsen, og hvis Agüero skulle få plassen alene så kan han ta toppscorertittelen, og da er 38 godt nok. Men da "klaffer" alt, og liker bedre 38 kontra 10 på outright kontra kun PL. Argentina er en av favorittnasjonene, dog litt bak de største. Argentina kan gå langt og Agüero kan definitivt bli toppscorer fra Premier League, men det er andre spill-versjoner jeg syntes er bedre på Agüero.

Mohamed Salah er kjent for alle som følger fotball. Fantastisk sesong, som dessverre endte med skade i Champions League finalen. Det er usikkert om han er 100%, men det meldes at han sannsynligvis rekker første matchen mot Uruguay. Jeg tror dog ikke Egypt er gode nok til at Salah tar dette. Egypt må kjempe for å komme ut av gruppen, og 16. dels er maks det jeg tror Egypt vil klare. Tror heller ikke Egypt vil score nok mot Uruguay og Russland til at Salah skal kunne hevde seg. 17 er altfor lavt i mine øyne. 

Eden Hazard er en fantastisk god spiller, spiller på et Belgia-lag som på papiret er kruttsterkt, og har to meget enkle gruppespillsmatcher, samt meget god 16. dels trekning. Tar straffer som naturligvis er et pluss, men spiller ikke på topp. Hazard tror jeg også fort kan hviles utover i matchene, kanskje i 2. matchen mot Tunisia før matchen mot England? Mulig det er litt for tidlig, men Hazard blir tatt veldig mye. Om man har troen på Hazard så syntes jeg 17 på toppscorer fra PL er bedre enn rundt 40 som blir gitt på outright, men jeg står over denne. Fikk selv satt noen kroner for en stund tilbake siden på Hazard vinner gullballen til 41.

Oliver Giroud er jo bare pur klasse. Selv med det sykeste arsenalet av offensive spillere som Frankrike har, så klamrer han seg til spissplassen. Det ble meldt om en mulig hjernerystelse på Giroud og det er vel ikke helt sikkert at han starter mot Australia, en match de er store favoritter i, en match Giroud kan score flere mål i. Mannen med luftstyrke fremover for Frankrike. Fart har han ikke, men det har resten av det franske angrepet, og det at han er en helt annen spillertype er vel det som gjør at han foretrekkes oppe på topp. Jeg tror dog ikke Giroud vil score nok for å ta dette. Han tar ikke straffer, er usikker til første match, og jeg tror vi kan få se rulleringer fremme for Frankrike, har jo så mange spillere å velge mellom. 

David Silva har jeg meget troen på i dette mesterskapet. Både Spania og David Silva har fått innsats i forskjellige varianter av meg. David Silva tror jeg vil ta straffene, og virker meget viktig for det Spania foretar seg fremover. 5 mål og 4 assist på David Silva i kvalikken. Møter Portugal i første match, en vrien match, før man har to (på papiret) lette matcher mot Marokko og Iran. Jeg tror David Silva fort scorer et par mål, men jeg er ikke overbevist om at Spania vil pøse inn mål. Jeg tror vi får se et veldig solid Spania som vil slippe inn lite, og ikke nødvendigvis vil score så altfor mye

Romelu Lukaku sparte jeg til sist. Lukaku viste gode takter i generalprøven mot Costa Rica, to mål og en assist. Han er mannen på topp for Belgia. Tar dessverre ikke straffer, som naturligvis er negativt for spillet. Men Belgia har to meget lette matcher, 1.18 favoritter mot Panama, 1.33 favoritter mot Tunisia. Her kan Belgia og Lukaku virkelig ta for seg. Jeg tror også vi fort får se et lekent Belgia i disse matchene. Belgia har troppen til å gå hele veien, men har feilet de tidligere gangene. Jeg tror vi får se Belgia gå minst til kvart, meget enkel 16. dels, men så møter man fort Brasil i kvarten. Det blir meget spennende. Uansett så syntes Lukaku har meget gode sjanser her til å score en gode del mål. Selv med Batman på benk så tror jeg Martinez lar Lukaku spille. Det at man har England i siste istedenfor en lett motstander gjør det mindre sannsynlig at man hviler Lukaku i denne matchen. Lukaku puttet 11 mål i kvalikken, og jeg tror sjansene er gode for at Lukaku har et godt VM. Jeg har også lagt ut tips på Lukaku i målscorerduell mot Lewandowski til 1.60, samt spilt Lukaku toppscorer for Belgia til 3, den forsvant dog dessverre fort.

Jeg syntes Lukaku er favoritten her over både Harry Kane og Gabriel Jesus, og 8 i odds på at Lukaku scorer flest av spillerne fra Premier League spiller jeg glatt. 

Match:World Cup 2018
Pick:Lukaku top goalscorer from Premier League
Odds:8.00
Units:5
Bookmaker:Bet365

Alla rekar
Top goalscorer from PL:Romelu Lukaku
2018-06-14 17:00
World Cup 2018
5.00 u
-5.00 u
Ett inlägg av
Ogvert Ogvert