Vilken match senaste inlägget blev när LDLC mötte FaZe, LDLC presterade enormt bra första matchen och tills man ledde ungefär med 13-10 tills man föll ihop och förlorade LDLC till @ 4.40, handikappspelet satt dock med god marginal och totalt blev det en liten förlust. Nu är både Dreamhack Marseille samt CWL Seattle vilket båda kommer vara intressanta turneringar, gemensamma nämnaren för båda laget trots att det är helt olika spel är att många av de stora lagen har gjort spelarförändringar inför detta eventet vilket ofta leder till mer värde än normalt om man får en korrekt analys.

Mousesports - Valiance

Mina gamla gubbar i Mousesports gör äntligen comeback här på bloggen, känns som det var ganska länge sedan som jag skrev ett inlägg om mitt favoritlag. Bolagen har nu fått bättre koll på hur bra laget är och man kan inte få samma enorma värde på laget längre, Mousesports är väl ett av få lag känns det som kommer in med en lina som har spelat ihop längre än ett halvår. Mousesports har haft en väldigt hög lägstanivå senaste månaderna, man blir nästan aldrig förvånad över deras resultat. Nu möter man ett lag som är betydligt mycket sämre än vad man själva är, Valiance håller ingen hög nivå. Valiance har något enstaka resultat mot topplag som imponerar, som t.ex 2-0 mot Heroic och 2-0 mot QBF. Dessa är dock lag som är väldigt instabila och ligger långt efter Mousesports, att man får @ 1.23 att man vinner karta, men @ 2.55 att man vinner kartan med båda pistolrundorna är ett sjukt överodds.

Valiance kommer med tre raka förluster mot TRICKED,  Windigo och AVANGAR som är ett motstånd att nämna. Det enda som jag kan se att Mousesports förlorar är att man går in för det genom att anta att man redan har vunnit. Mousesports är inte riktigt i den kalibern än att man kan anta att man har vunnit, man får komma ihåg att om man går spelare för spelare är det inte något lag som varit på toppen i ett decennium. Speciellt i den metan som spelas nu där pistolrundan aldrig har varit viktigare, en förlust där och du får dålig ekonomi och matchen kan avgöras på ett par rundor.  Mousesports kommer gå från start och prestera och inte ta ut något i förskott.

Jag väljer dock att hålla nere insatsen främst pga att jag vet att Betway är väldigt snabba på att limitera och vill inte få upp mina siffror i spelboken på bolag som man inte får in mycket på, eller kanske något överhuvudtaget.

Spel:  Mousesports + vinna båda pistolrundor @ 2.55

Spelstopp: 2018-04-18 12:00

Liga: Dreamhack Marseille

Bolag: Betway

Units: 2.5/5

Alla rekar
Mousesports att vinna båda pistoler och kartan
2018-04-18 12:00
Mousesports - Valiance
2.50 u
-2.50 u
Ett inlägg av
Icemanbets Icemanbets
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord