Det går tufft nu, det ska jag inte sticka under stolen med. Men jag vet också att spel går upp och ner och det gäller bara att fortsätta nöta på så kommer vi gå mot en ljus framtid.

Superliga

Newell's Old Boys - Talleres de Cordoba, spelstopp 17/4 00:00

Newell's har en tuff säsong i bagaget med en 23:e plats av 28 möjliga och stämningen runt och i klubben är såklart inte alls på topp, från att vara ett av Sydamerikas bästa lag för några år sedan till ett bottengäng i Argentina i en liga där man för varje säsong som går kommer skära ner på antal lag på grund av för dålig kvalité.

Talleres däremot hade länge häng på 2:a platsen men har nu 2 raka förluster, först borta mot Boca Juniors med 2-1 efter att hemmalagets Pablo Perez avgjort på tillägg och senast var man väldigt ineffektiva mot Independiente på hemmaplan samtidigt som bortalaget gjorde mål på sina chanser och det blev förlust med 0-2.

Talleres de Cordoba är utan tvekan en av säsongens överraskningar tillsammans med Godoy Cruz som har sprungit sanslöst bra de sista månaderna. Talleres har fortfarnade bra chans på att ta en plats till nästa säsongs Libertadores då 1-4 går direkt dit och nummer 5 i tabellen får kvala och sedan är det 6-11 som får en plats till Copa Sudamericana, Sydamerikas motsvarighet till Europa League.

Newell's spelade i veckan som gick Copa Sudamericana i Brasilien mot Atletico Paranaense och förlorade helt rättvist med 3-0 i en match där man var stundtals utspelade. Talleres har inte haft något spel ute i de kontinentala turneringarna och kommer utvilade.

Skadeläget ser ut som så att Newell's saknar fortfarnade en del tongivande spelare: Försvararen Bianchi 17/1, Första målvakten Pocrnjic 16/0, mittfältaren Bernardello 8/0 samt kanske lagets bästa spelare Sarmiento 18/4. Som ni kan se så är det väldigt tunga avbräck vilket gör att många av de som förväntas starta idag även startade i Brasilien och med tanke på hur fysiken brukar vara på de argentinska spelarna så ställer jag mig tveksam till om man orkar prestera i 90 minuter här. Talleres saknar bara mittbacken Gandolfi 17/0 medan resten av truppen är tillgänglig där försvararen Olaza 21/4 återvänder från avstängning samt Pisano 5/0 som är tillbaka efter skada.

Dagens förväntade XI från de båda lagen:

Som jag ser det så är båda lagen verkligen i behov av poäng men då Talleres är det mer utvilade laget och definitivt laget med mest kvalité för tillfället så tror jag man drar det längsta strået här även om Newell's på sistone spelat upp sig en aning och har plockat 7 av 12 möjliga poäng med den nya coachen Omar De Felippe.

2 spel utlovades i rubriken och så blir det, jag väljer att spela:

3.5/5 units på Talleres de Cordoba -0.25 @ 2.06 hos Pinnacle.

3.5/5 units på Talleres de Cordoba Över 1.0 @ 1.819 hos Pinnacle.

/AndreasB1897

Alla rekar
Talleres de Cordoba -0.25
2018-04-17 00:00
Newell's Old Boys - Talleres de Cordoba
3.50 u
-3.50 u
Talleres de Cordoba Över 1.0
2018-04-17 00:00
Newell's Old Boys - Talleres de Cordoba
3.50 u
Push
Ett inlägg av
AndreasB1897 AndreasB1897

Senaste speltips från Superliga

Alla speltips från Superliga
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord