Speltips: Mot Tampa Bay!

God dag kamrater!

Vi inleder direkt denna dagen med att åka till Tampa Bay där Red Sox gästar Tropicana Field för fjärde och för nu - sista gången. Man har ett övertag nu i matcher efter att ha vunnit två raka sen OpeningDay-förlusten och har nu alltså ett 2-1 record. Bör ha ganska bra chanser även idag på att vinna mot Rays Faria på kullen men det kan också bli väldigt skakigt eftersom att man ställer upp med den inte så jätte-rutinerade Velazquez. Förresten, vi hade Tigers att vinna igår men det matchen blev ju som känt inställd, jag kommer göra som så här att jag släpper Moneyline på Tigers och kör istället på att Tigers går över 3.5 runs ikväll. Samma förutsättningar!

Tänk nu på att ni väljer Tigers - Pirates GAME 1(GM1)

____________________________________

TB Rays - BOS Red Sox

Speltips: TB Rays Över 7.5 Hits @1.71

Bolag: bet365

Värdering: 6/8 u

Spelstopp: 19:05

DET Tigers - PIT Pirates

Speltips: DET Tigers Över 3.5 Runs @1.67

Bolag: Betsafe

Värdering: 6/8 units

Spelstopp: 19:05

____________________________________

Startande för BOS Red Sox -

Hector Velasquez, som förra året gick för en 2.92 ERA över 24 innings. Fick med sig 19 strikeouts och landade på en 1.14 WHIP.

Rookien som förra året gjorde sin debut i högstaligan och fick pitcha minst sagt väldigt oregelbundet när han totalt sett över säsongen startade 3 gånger och gjorde 5 inhopp. Kikar vi på siffrorna så klarade han sig ändå bra tycker jag, men det ska främst sägas att han varken gick långa matcher i en enda start och och 6/8 lag han mötte tillhörde den sämre kategorin av alla lag i ligan. Har inför denna säsongen fått en plats som en startande pitcher och jag vet inte riktigt hur redo Velasquez är för detta?

Vi tar springtraining som ett exempel, där såg han allt annat än bra ut när han avslutade försäsongen. Gick totalt 18 innings och släppte här 24 hits 13 runs. Mötte Rays en gång i tre innings, här släppte han 4 hits när Rays ställde upp med ett B-lag.

Rays i den här serien har dragit iväg 16 hits än så länge. Men då ska vi komma ihåg att i första matchen mötte man en av ligans hetaste pitchers - Sale, andra gången fick man möta en sylvass pitcher som är tillbaka - Price och slutligen igår fick man möta en lite sämre pitcher men som ändå är vass - Porcello. Med sistnämnde pitchern som startande lyckades man ändå dra iväg 8 hits totalt över matchen. Velasquez är duktig absolut, men har en enorm bit kvar på vägen för att komma upp i Porcellos stil. Price och Sale, där kan vi inte ens jämföra ännu.

Rays kommer inte vara något hot offensivt denna säsongen, men jag tycker ändå att många av spelarna har fått en klart godkänd start i år. Duffy, Span, Hechavarria och Smith har börjat bäst. Man har dessutom en Kiermaier som inte alls har börja bra men som är lagets bästa spelare får man väl ändå säga och som väntas dra igång. Är det någon gång Rays kan göra något mot Red Sox så är det just mot Velasquez. Red Sox har ju sen visserligen ett outstanding defensiv som kommer hjälpa Velasquez med att hålla runsen nere, men hitsen är pitcherns problem och där är jag övertygad om att han kommer få lite problem ikväll.

Bet365 ger oss 1.71 på att Rays går över 7.5 hits och Betsafe ger oss 1.67 på att Tigers går över 3.5 runs i kvällens möte. Taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt